Не е класическа обява, защото лично аз не мога да преценя продажната цена. . От няколко дни ровя в Мобиле и са много разнородни цените. Надявам се колегите да помогнат. Но за да сме в правилата слагам 15 000
Koлата е от България, купена след края на гаранцията от фирма. От тогава - юли миналата година сменям маслото и филтри на 10/11к с Равенол от @ЦецоNOL. Естествено посетил съм @JORDITO за малко глезотийки като камера за задно виждане, лед крушки тук-таме, амортисьори на преден капак, мигачи като на ауди. Покрай него и волана е с перфорирана кожа. Сменил съм и масло на DSG, зимата акумулатора.
Колата я взех на малко преди 168 000км. Първа регистрация е юни 2016. 150 Коня. В момента е 191 000, вижда се от преди малко на една от снимките.
https://photos.app.goo.gl/92prmPGsdAuAf29AA Винетка, каско и гражданска са до другото лято платени. Има забележки по боята, които планувах на пролет да оправям.
Причината за продажбата е главно, че моята жена не иска да я кара. Била й голяма, другата причина е, че от септември насам не карам толкова много - ходя пеша на работа и нямам ангажиментите през седмицата да ходя до друг град. Ще търся по-компактна бензинова за викенд разходки.

![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)