Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Passat Alltrack 2.0bi-TDI
Попитай майстора?
@mischoka, искаш наводнявана кола да си купиш и се надяваш грешките да са от старата кола? Май бая си я харесал, ама що не си намериш нещо, което ще става за ползване поне?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Попитай майстора?
значи на новата кола са сложили компютър от наводнена кола.
Ми което и от двете да е вярно бягай далече.
Günter Stg 1
-
- Гараж: VW Golf 7 TDI
Попитай майстора?
Гледах някакви в София, но в диапазона 7/8 хил лв е само шрот. Имаше една с дупки отдолу дори. На мен ми трябва за Лом някаква обикновена надеждна кола. Въпросната наводнена кола, се кара всеки ден, познавам човека и той се кълне, че не знае нищо за наводняване, купена е преди 6 месеца от Германия, или БГ джамбазина я е оправил или в Германия арабите и турците са е оправили и така са я продали.
Купето няма точка ръжда, салона е много добър отговаря на 180к км, както е и обявена.
-
- Гараж: Passat Alltrack 2.0bi-TDI
Попитай майстора?
Взимай карай, ще се чуе )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
Попитай майстора?
Колите в по-белите страни на вторичния пазар са по-скъпи от тук, а ние пазаруваме от тях
. За да са по-евтини от там и едновременно джамбазина да спечели лев ви е ясно в какво състоние ги вземат. Блъскани, наводнявани, ръждиви до неузнаваемост.. Сега цените там на вторичния пазар се вдигнаха още повече, а при нас още не се е усетило така, така че скоро и тук ще понаскачат с поне хилядарка тези в диапазон 10к.
П.с. Казвам го това за тези, които не са се замисляли до сега. Ясно ми е иначе, че тук доста от вас са наясно с това.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.с. Казвам го това за тези, които не са се замисляли до сега. Ясно ми е иначе, че тук доста от вас са наясно с това.
Последно промяна от uboy на 24.04.2022, 10:48:44, променено общо 1 път.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
- Гараж: Fabia 1.9 SDI
Попитай майстора?
Имах предвид от нещо като Октавия например. Отворен съм и за други начини за повдигане на въпросната Фабия. Благодаря предварително на споделилите своя опит.
-
Попитай майстора?
Здравейте, моля за съвет къде в района на Младост/Горубляне/Дружба в София мога да закарам колата за смяна на счупено странично стъкло и изкъртени странични огледала. Предварително благодаря!
-
Попитай майстора?
Привет, имам следният въпрос - Октавия 2 , когато е скъсан тампона на задният носач целият ли се сменя или само тампона ?
- georgemilev
- Гараж: Fabia vRS Mk1 2007
Попитай майстора?
Привет, може ли на лично колега с Октавия 1 vrs, да сподели номер на рама, трябва ми за задните дискове и накладк.
Благодар
Благодар