Арматурно табло
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: sdi
Арматурно табло
Колеги,възможно ли е да си купя табло,от Еуратек и да ми издадът документ за автентичност на километрите.За Фабия 1 sdi 2003г. Става дума.Благодаря на отзавалите се.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Арматурно табло
Интересен въпрос. Аз преди години смених таблото поради дефект на оригиналното в колата. Адаптираха новото, но не можаха да ми променят показанията на километража. Нещо, което всеки джамбазин може да направи. Подмладих си колата с едни 80 000км ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Арматурно табло
Старата ми кола от друга марка ми смениха гаранционно километража и също се подмлади. Казахи ми, че не могат да влияят на показанията на километража.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Арматурно табло
Човека по- скоро иска да му напишат, че колата е била на X километра на еди коя си дата и новото табло тогава е на Y километра и да се подпишат и подпечатат.
Честно казано незнам за какво му е, освен ако не гони рекорд за изминати километри (колата има заложби).
На вторичния пазар може просто да покаже фактура от ЕТ за смяна на таблото, ама то на тия коли купувачите така или иначе не се оглеждат особенно дълбоко в километрите.
Отделен е въпроса, че ново табло сигурно струва, 1/5 от остатъчната стойност на колата, което го прави безумно като покупка (лично мнение).
Колега, какво му е на таблото, не може ли да се сервизира?
Честно казано незнам за какво му е, освен ако не гони рекорд за изминати километри (колата има заложби).
На вторичния пазар може просто да покаже фактура от ЕТ за смяна на таблото, ама то на тия коли купувачите така или иначе не се оглеждат особенно дълбоко в километрите.
Отделен е въпроса, че ново табло сигурно струва, 1/5 от остатъчната стойност на колата, което го прави безумно като покупка (лично мнение).
Колега, какво му е на таблото, не може ли да се сервизира?
Бееееее.....
-
- Гараж: sdi
Арматурно табло
Колеги таблото е с номер 6Y1 920 870 H.
Ходи на майстор.Но няма да изкара още дълго.Пак почнаха номерата му.Явно ще се сменя.
Задължително ли е да е със същия номер.
Или само някои цифри трябва да отговарят.
Ходи на майстор.Но няма да изкара още дълго.Пак почнаха номерата му.Явно ще се сменя.
Задължително ли е да е със същия номер.
Или само някои цифри трябва да отговарят.
-
Арматурно табло
Според No`` 6Y1 920 870 H..``,ми излезе това.
https://www.auto-martin.cz/panel-sdruze ... 6y0920883e
Дали е ново или употребявано,не знам
p.s
1000 кc,т.е 80 лв,нищо не е
p.s1.
Има и други табла
https://www.auto-martin.cz/panel-sdruze ... 6y0920882d
https://www.auto-martin.cz/panel-sdruze ... 6y0920883e
Дали е ново или употребявано,не знам
p.s
1000 кc,т.е 80 лв,нищо не е
p.s1.