Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ами странно е малко, щото мойта е бивша служебка. Бившия и шофер е прилежен човек, не е мърляч, ама със сигурност не е от хората дето се вманиачават. Сигурно е ходила веднъж на сезон на мивка и толкова. Аз горе долу същата схема спазвам и нямам такъв яд.
То такова нещо се случва или от километри (употреба) или от години. Нашите на години са що годе еднакви, а километрите на мойта са доста повече (поне от на Про).
А предвид това, че вие и двамата сте по "прилежни" собственици - май нещата ще отидат на теорията, че сте ги скапали от чистене
Цецо, трябва да ги сравним на живо, заедно и с този на Стуци. Аз не мога да кажа, че съм ги спукал от чистене. За интериора използвам оригинален препарат на Шкода. Тук там съм забърсвал с мокра кърпичка. Просто в един момент се размекна гладката вътрешна част на тази дръжка и на двете предни врати. Отзад всичко е ток и жица. Като гледам в гугъл е пълно с този дефект.
Здравейте колеги ,карам superb 2 наскоро ме одариха от зад и ми блокир отварянето на големия багажник ,това е ок в смисъл че като оправя задницата ще се оправи .Проблема е там че малкия се отваряше до вчера безпроблемно от всякаде от дистанционото от бутона за отваряне но сега блокира .въпроса ми е от къде мога да отворя ръчно багажника ?
mitex1983 Благодаря много ,успях на най вероятно е изгорял бушон или нещо друго е станало защото при заклучване не се чува никакъв звук от заключване към багажника а до преди да се заключи се чуваше двойното заключване на големи и вакума си работеше .
Здравейте. Искам да ви попитам, някой сменял ли държача за чаши в задния подлакътник ? Ако да може ли да сподели как става ? Ако има клипче в интернет, в което се показва ще бъда благодарен да ми го споделите, защото аз нещо не успях да открия.
До @Mitak6 - И аз не намирам такава информация.. Намерих обаче ориентировъчен списък при кои марки/модели се използва същата част, евентуално потърси за тях дали няма да излезе нещо и начина да е сходен: