Срокове за доставка на Skoda Karoq (facelift)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Хваща окото спортлайна. Да служи безаварийно.
Бееееее.....
-
Аз съм от 15ти Февруари и нямам никакви новини за сега - Selection + 2 екстри.
Залатам, че колегата е извадил късмет с вече готова линия за Sport Line или найстина приоритизират тези с повече профит(печалба) по-напред.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Надали тия с по-голяма добавена стойност идват бързо. Четейки постовете,точно фулл фулл,топ топ идват бавно. Но логика няма. Освен както при Фолксваген,тотално са омазали бройката в квотите по модели.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Писали сме го и друг път. То колко от кой модел ще произвеждат не е толкоз еднозначно. Т.е. на 1 продаден Супърб, трябва да имат 2 фабии. Примерно де. Или на един Кодиак - трябва да продадат два Карока. Да не се вдигне цената заради въглеродните квоти.
Бееееее.....
-
-
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Вчера, пътувайки от Будапеща за Виена успях да преброя за тези 240 км 11 автовоза в насрещното със Шкоди-предимно Октавия и Супърб!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
Няма нещо раздживане в темата, никой май не си е получил Карока 
Не иде нещо автовоза, чакаме
Иначе онзи ден видях един нов Спорт Лайн на Технополиса на околовръстното, да му е честит на колегата

Не иде нещо автовоза, чакаме

Иначе онзи ден видях един нов Спорт Лайн на Технополиса на околовръстното, да му е честит на колегата

-
Няма, няма. При мен беше планирано за 25 седмица, демек миналата, но уви казаха, че не е произведена и очаквали скоро да бъде
Общо взето чакаме си, пък да видим и редовно си ги подпитвам, ей така да има
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Общо взето чакаме си, пък да видим и редовно си ги подпитвам, ей така да има

-
- Гараж: Karoq Facelift Vision, 2.0 TDI, 7DSG, 4x4, 150 HP, 360 Nm, Lava Blue (in progress)
Имам поръчан Karoq на 13.04
Skoda Karoq Vision 2.0 TDI 4x4
Добавки: Панорамен покрив и 3 спицов кожен волан за DSG
Цвят: Лава син
Планирано производство 26(тази) седмица и още Понеделник от Еуратек ми се обадиха, че колата е произведена и чака следваща доставка до БГ. Очаква се следващата седмица колата да е в Еуратек Пловдив и ще чака регистрация.
Казаха ми до 10-ти ще мога да си взема колата (може и по- рано). Ще пратя снимки в най- скоро време
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Skoda Karoq Vision 2.0 TDI 4x4
Добавки: Панорамен покрив и 3 спицов кожен волан за DSG
Цвят: Лава син
Планирано производство 26(тази) седмица и още Понеделник от Еуратек ми се обадиха, че колата е произведена и чака следваща доставка до БГ. Очаква се следващата седмица колата да е в Еуратек Пловдив и ще чака регистрация.
Казаха ми до 10-ти ще мога да си взема колата (може и по- рано). Ще пратя снимки в най- скоро време
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
-
Абе ще излезне че вярно по-високите оборудвания идват по-бързо 
Моята поръчка е от 17.03, ниво Селекшън и още няма седмица за производство.
Дилъра казва че сигурно ще я доставят до края на Юли, но до момента няма никаква информация за седмица на производство, та не ми се вярва да дойде в Юли.
Но я да питам как се процедира за регистрацията ако не я прави ЕТ?
За регистрацията в КАТ ми трябва:
- фактура
- сертификат за съответствие (или поне така съм чел)
- Гражданска отговорност (предполагам че след като няма още номера, ГО-то се прави на ВИН номера)
- аптечка, триътълник, пожарогасител
- ЕВРО категорията би трябвало да е указана в сертификата предполагам
Нещо друго трябва ли?
Ясно че трябва на репатрак да се закара до КАТ.

Моята поръчка е от 17.03, ниво Селекшън и още няма седмица за производство.
Дилъра казва че сигурно ще я доставят до края на Юли, но до момента няма никаква информация за седмица на производство, та не ми се вярва да дойде в Юли.
Но я да питам как се процедира за регистрацията ако не я прави ЕТ?
За регистрацията в КАТ ми трябва:
- фактура
- сертификат за съответствие (или поне така съм чел)
- Гражданска отговорност (предполагам че след като няма още номера, ГО-то се прави на ВИН номера)
- аптечка, триътълник, пожарогасител
- ЕВРО категорията би трябвало да е указана в сертификата предполагам
Нещо друго трябва ли?
Ясно че трябва на репатрак да се закара до КАТ.
-
- Гараж: Шкода Рапид
Ех, ако знаех, че заради панорамния покрив ще дойде по-бързо щях да я поръчам с такъв
И аз направих поръчка на 17.03 ниво селекшън. Края на април дилъра каза 50 седмица. Края на май каза 38 седмица. Миналия месец пропуснах да питам, че да не ме изненада неприятно![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И аз направих поръчка на 17.03 ниво селекшън. Края на април дилъра каза 50 седмица. Края на май каза 38 седмица. Миналия месец пропуснах да питам, че да не ме изненада неприятно
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Никаква логика няма в последно време.
Коли с уж проблемни екстри идват, такива без тях се бавят... Хаоса е тотален, а какво говорят дилърите май няма много релация с какво става накрая.
Да се лишава човек от екстри, за да му дойде по-бързо колата, явно не е особенно работеща стратегия в момента.
Коли с уж проблемни екстри идват, такива без тях се бавят... Хаоса е тотален, а какво говорят дилърите май няма много релация с какво става накрая.
Да се лишава човек от екстри, за да му дойде по-бързо колата, явно не е особенно работеща стратегия в момента.
Бееееее.....