Монтаж на ел огледала

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
bastunbg
Мнения: 1
Регистриран на: 22.09.2017, 14:19:38
Репутация: 0

Монтаж на ел огледала

Мнение от bastunbg »

Здравейте на всички, захванал съм се с една занимавка на моята octavia 1. Колата е с механични огледала с ръчен механизъм. Тъй като трябва да сменя и двете огледала, а на пазара не откривам подобни огледала, а само с електрически механизми. Таа въпросът ми е как и какво е необходимо за да накарам 2 ел огледала да работят в моето мпс в което няма много екстри 😃. Но пък има навигация😎. Тааа ако някой има идея как стават нещата нека разкаже.
А също така ако някой има опит с разплитане и преправяне на инсталация нека каже да свършим една работа тези дни. Бирите и чипса са от мен😁
Поздрави и лек и успешен ден!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”