Да споделя няколко впечатления и аз след около 1000 минати километра:
Радио, климатик, темпомат и т.н. стандартни неща се управляват супер лесно. За разлика от режим на шофиране, старт-стоп, автоматична ръчна, които си нулират настройката при всяко гасене на колата. Автоматичната ръчна е супер готина екстра иначе. Още не съм сложил YouTube в андроид ауто, но системата работи много добре. Бъгва единствено от време на време, от както съм със смарт часовник Хуавей и се чуди от къде да прекара звука по време на разговор (набирам през колата или часовника, а звукът излиза през телефона). Най-вероятно е от телефона проблемът де.... Трябва ръчно да избера изхода.
Матричните светлини са брутални! На извънградско в комбинация с автоматични дълги светлини е безценна комбинация. До момента избягвах да пътувам по тъмно като цяло, защото старата кола светеше на има няма 5 метра пред теб.
При движение на скорост, без подаване на газ, колата влиза в ЕКО режим - 1.5 TSI гаси ли цилиндри в някакви моменти или си е обикновено движение по инерция?
1 резервоар имам минат изцяло градско каране в София - към 470 км успях да мина само и светна резервата
Летните гуми Ханкук са доста зле. Мислех да си купувам такива всесезонни, но тотално се отказах. Превъртат доста стабилно и на асфалт и извън него. На дъжд не съм ги тествал, но след такова представяне на сухо не мисля к да си правя експерименти. Ако някой може да препоръча всесезонни гуми за размер 17'' - предложенията са добре дошли
Има ли вариант да се монтират някакви прагове на колата, за да се предотврати удрянето от вратите на спрелите около теб автомобили?