Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет !!! Има ли фенове на този модел !??? Определено има вече собственици на Скала, които се радват (или НЕ, което не го вярвам ) , че карат нещо новичко, нещо чакано, нещо модерно !!
Моля споделете мнения, впечатления и.....всичко което може да споделите за нас останалите - чакащи или все още двоумящи се да направят крачка към поръчката на новото возило !!!!
Не знам дали бих се нарекал фен на Скала, но определено съм доволен от количката.
Имах късмета да я взема налична през 2020, така че не е чакана за мен (пък и не бих казал, че е кой знае колко модерна). Ситуацията при мен беше че карах едно Ауди А6 2013 3.0 ТДИ тогава, което беше невероятна кола, но ме вбесяваше с честите и скъпи ремонти. Сега то си зависи от човека, но аз съм много по-щастлив със Скалата. Сменям масло и филтри на 7-10к километра и засега нямам ядове вече над 30к км, мога да разчитам на колата.
Плюс за мен е че за цената си предлага доста място, може 4 човека, дори големички, да се съберат без особена драма (лошото е, че тогава се усеща спад в динамиката), багажникът събира доста. Возията е ОК, върви прилично, харчи малко.
Като негативи за мен бих казал, че би ми се искало да има повече бутони за климатизацията (примерно sync и A/C бутони), но се свиква.
Като цяло добра количка за парите, с нормалните позитиви и негавити за модерните коли.
Спомням си, че в началото на 2020, когато обикалях за Камик, Скалите бяха на много добра цена за налични бройки? Даваха дори и допълнителен бонус от 2000 лв. Бях на ръба да се откажа от поръчката на Камика и да грабна една Скала 1.5 Едишън автомат за 39200!. В последствие си поръчах Камика.