![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- 111E8
- Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW
Днес забелязах, че waze-a през CarPlay не ми показва навигация на виртуалния кокпит. Maps работи както вградената. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
- Гараж: Megane III 1.9 dci
Нямам представа, една сутрин запалих колата и беше така екрана. Нямах време да си поигря много какви са опциите. В интерес на истината на следващата сутрин екрана вече беше друг. Spotify излиза вече хоризонтално долу и се вижда името на песента.
-
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL 1.8 TSI

[/quote]
Здравейте, някой знае ли дали може да се персонализират панелите, например на мястото на spotify да поставиш друго....
В интернет откриват клипове, на който екрана е разделен на 3. Например: карта, музика и времето?
Някой знае ли как стават тези трикове?
-
Аз го правя през телефона, влизаш в анроид ауто, след това Customize launcher и си ги разместваш, както искаш.
-
Явно има някаква разлика в андроид ауто, аз съм с S23 ultra и анроид ауто не ми е отделно приложение, а как да го нарека, все едно е вградено в андроида.... и нямам такава възможност за подреждане... или аз не го откривам...
Отделно днес изпаднах в ужас, тъй като всички съобщения от вайбър и гугъл чат ми се появяваха на мултимедията в колата и няма начин как да ги забраня....
Ако някой може да помага....
Версия на андроид ауто 9.0.630834 realise
Отделно днес изпаднах в ужас, тъй като всички съобщения от вайбър и гугъл чат ми се появяваха на мултимедията в колата и няма начин как да ги забраня....
Ако някой може да помага....
Версия на андроид ауто 9.0.630834 realise
-
Би трябвало да ти е вграден в самия андроид. Просто потърси сред app-вете. Там може да си разрешиш или забраниш и съобщенията.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ради, На самсунга:
Settings>Apps>AndroidAuto>In application notification settings
И там можеш да му бъзикаш разни неща. Пак не много де. Конкретно вайбъра май се изключваше някъде долу notifications. Пиша по спомен, че не съм в колата да пробвам.
Абе дърво си е, не можеш кой знае какво да промениш.
Settings>Apps>AndroidAuto>In application notification settings
И там можеш да му бъзикаш разни неща. Пак не много де. Конкретно вайбъра май се изключваше някъде долу notifications. Пиша по спомен, че не съм в колата да пробвам.
Абе дърво си е, не можеш кой знае какво да промениш.
Бееееее.....
-

За съжаление няма такава функционалност поне тук.. преди имаше сега ?!?!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

По памет пиша, ама май това първото като го спрях и млъкна вайбъра.
Бееееее.....
- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Здравейте, някой знае ли дали може да се персонализират панелите, например на мястото на spotify да поставиш друго....
Някой знае ли как стават тези трикове?
[/quote]
И аз търся как мога да заменя по избор другата апликация в дясно, докато вляво върви Waze или Google Maps. До тук, което съм открил е,че няма таква опция. Освен Spotify използвам Tune In Radio и подкастове от Google и винаги в дясната част върви едно от трите, в зависимост кое е текущо/последно използвано. Има опция явно само за рутнати телефони да се променят тези настройки.
-
обяснения защо липсват някои приложения, основно при използване на самсунг устройства
https://www.autoevolution.com/news/why- ... 12024.html
Edit
оправих линка
https://www.autoevolution.com/news/why- ... 12024.html
Edit
оправих линка
-
Здравейте,
От 5 дни съм собственик на Камик. Колата е оборудвана с "Болеро".
Към момента не успявам да вържа телефона си към системата през АА без кабел. С кабел работи, но картината е доста замазана. Прави и черти по екрана. През "Bluetooth" работи само медията и възпроизвежда музика от телефона, но АА безжично не работи. Имате ли идея защо е така?
Телефона е Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Ползвам доста коли под наем извън България и до сега не съм имал проблеми нито със свързването нито с картината, която се изобразява на екрана.

От 5 дни съм собственик на Камик. Колата е оборудвана с "Болеро".
Към момента не успявам да вържа телефона си към системата през АА без кабел. С кабел работи, но картината е доста замазана. Прави и черти по екрана. През "Bluetooth" работи само медията и възпроизвежда музика от телефона, но АА безжично не работи. Имате ли идея защо е така?
Телефона е Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Ползвам доста коли под наем извън България и до сега не съм имал проблеми нито със свързването нито с картината, която се изобразява на екрана.

-
- Гараж: Scala 1.5 2020
Kodiaq Vision 200 TDI 2023
Мисля, че бях чел тук за колега с Камик, на който му бяха казали, че просто вече не слагат модул за Wireless AA.
- acronym
- Гараж: KAMIQ
Когато поръчвах в началото на октомври, можеше да се поръча безжична връзка за стотина лева. Но ще ме предупредят ако решат, че пак нямат чипове.
MCaveev ако не си го сложил като допълнителна екстра, най-вероятно нямаш такъв модул.
Мен повече ме притеснява, качеството на изображението.
MCaveev ако не си го сложил като допълнителна екстра, най-вероятно нямаш такъв модул.
Мен повече ме притеснява, качеството на изображението.
- Erebus
- Гараж: Octavia IV 2.0 TDI