Осми Национален Събор - 14.07-16.07.2023г. Соколски Манастир - Габрово

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Уважаеми колеги,
Датите за провеждане на Осми Национален Събор на Шкода Форум-България са:
14-16.07
Очаквайте подробности.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Уважаеми колеги,
Резервациите за Осми Национален Събор на Шкода Форум-България 14-16.07, ще бъдат пуснати в края на месеца.
Около 26-28 Май.
Седмицата преди да бъдат пуснати ще бъде писано допълнително, кога и в кой ден може да ги очаквате.

Поздрави!
Изображение
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен

Гараж: Ford Focus 3 Titanium 1.0 ecoboost 125 Ps 6M 2017;
Поръчан бял Карок Вижън 1.5 TSI DSG

Осми Национален Събор - 14.07-16.07.2023г. Соколски Манастир гр. Габрово - Снимки и клипове

Мнение от spaldingrs »

Страхотно събитие, невероятна организация, много фенове и страхотно настроение. Поздравления!!! Надявам се някой път и аз да мога да се присъединя към това изживяване. браво браво браво
Колекционирай спомени, не вещи!
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Audi A4 B9 2.0tfsi

Осми Национален Събор - 14.07-16.07.2023г. Соколски Манастир гр. Габрово - Снимки и клипове

Мнение от peyopetrishki »

Редно е да благодарим на Искрен и всичко останали замесени в организацията. Събора тази година беше чудесен - много коли, много хора, много приятни емоции. Благодаря за положените усилия!
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Пореден страхотен събор! [smilie=beach.gif]
Искрено благодаря на всички, които успяха да вземат участие тази година.
Имаме подобрен рекорд, но оставям на Искрен да даде подробностите [smilie=music.gif]
TSI Team
Аватар
BrownBullet

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Обратна връзка:

Мнение от BrownBullet »

Много съжалявам, че не можах да остана за повече тая година. Догодина се надявам да успея да присъствам в пълен формат.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Ами, какво да кажа! Краката ми, варена наденица пак.
Иначе, 125 коли, БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи. Подобрихме рекорда от 2009г., когато се събрахме сумарно за 2та дни 116 автомобила.
Около 100 от тези автомобили, останаха за 2та дни, около 10на дойдоха за пистата и 10-15 не стояха на поляната през целите 2 дни.
Поляната определено ни отесня и подредбата беше много трудна в Събота след 17ч.
За мое съжаление, през тези 2 дни на пангара, не можах да се видя и полафя с колегите, освен вечер, след 22:00ч. като седна на масата и почна да "прося". [smilie=sarcastic.gif] Това доста ми липсва, но няма как: едното е за сметка на другото!
Аз го казах и по микрофона.
Съборът го правим всички ние. Без хората , каквато и организация да има, няма да има истински събор.
Съборът се прави от всички нас, защото почти всички помагат с каквото могат, пряко или непряко.
Избягвам да посочвам, защото винаги ще забравя някого (а не е нарочно).
Като се почне от @admin , за поддръжката на форума и всяка останала помощ, @pechatara- за цялата му перфектна работа и отдаденост, @The Hooligan - за цялата помощ покрай събитието, транспортирането и най-вече социалната ангажираност.
Раздаде се на макс на пистата!
@uboy- за обратотването и подготвянето на поляната, за цялото търчене и социализирането на новит колеги , подредбата на поляната
@Никола Иванов, за перфектната работа и поддръжка към форума. Светофар, осветление на шатри и много , много още неща, които не са видими на първо четене от колегите.
На @Цецо75, за помощта и емоцията по време на цялото събитие и игрите. Игра го за малко и детегледачка на децата (басейна до пистата).
На Разградската група, на Старозагорската, за помоща по Шатрите и всичко останало. Иван го "освободих" от отговорност тази година, че ще има щастливо събитие . @Škoda 130LRh
Разбира се, на къде без колегите с ВИСОКА банкетна култура и приопщаването на новите колеги, дали за банкет, дали за РЕМАПИ и компове.
@todor87, ГЕНЕРАЛ @Morkova, @coverdale, на бай @JORDITO и @ЦецоNOL за социалната ангажираност. И на останалите колеги, като емоциял зависимост и отдаденост към форума @andreev, @YYakovliev, на бай Калоян, че ме храни и пои @Kaloyan_vRS.
Открихме и нов герой, с висока бакетна култура и бой за игрите- @vankissa. @Morkova, приобщаваме го @vankissa към нас. Само жена му да не го изгони.
Рацерите 4х4, които надъхват колегите и вдигат атмосферата. @SilverBullet, @Audirulzz , Данчо и тн.
Доста дълго стана, но това а реалностите, всички КОИТО НЕ СЪМ ПОСОЧИЛ, ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОСОЧЕНИ.
Да, на събора ме виждате мен да стоя отпред, може би като човек който умее да ла-ла на микрофона, събира хората (масата) , пълен с емоция и енергия, но съборът и организацията , отново повтарям, това са всички колеги без изключение.

Лично за себе си, аз винаги гледам какво може да се подобри. Имам си критики,доста пропуски имах на този Събор. (даже, за мен бяха неочаквано повечко, но....хора сме).
Иначе, ето тази снимка говори сама по себе си, какво беше на поляната (а това е само ПОЛОВИНАТА и малко още поляна) !
Всяка година вдигаме нивото с поне 10%, което само по себе си води още по-големи отговорности.
Изображение

С @uboy, бяхме замислили да правим клип с обикаляне около колите (като се напълни) и кратки интервюта с повечето участници, защото определено има какво да се види. (Примерно:(извън познатите за всички силови муцуни: @Bsea, салонът на @Neapolitana и като цяло доработките по колите им, както и на @deniz8912) Обаче, нямахме никакво време, нито той - от търчене и подредба на автомобилите, нито аз от ангажираност игри и организация.
Догодина. [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

BlackPearl написа: 16.07.2023, 21:26:01 Имам си критики,
Имаш естествено... към мен. [smilie=sarcastic.gif]

Благодаря на Исята и всички дето направиха това събитие реалност. За мен това беше един от ТОП съборите досега. Много нови физиономии, много нови коли, старите приятели, интригите на пистата, накефих се на макс.

Децата издивяха от кеф и те.

Времето аз лично го предпочитам такова пред валежно, т.е. и то беше с нас.

Трябва да направя едно важно уточнение, понеже пропуснах да го направя по микрофона.

Една сериозна част от наградите беше предоставена от ЕУРАТЕК безвъзмездно за събора с любезното съдействие на г-н Писашки от офиса на Тотлебен.
Бееееее.....
Аватар
donci

Škoda Ludicrous

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

BlackPearl написа: 16.07.2023, 21:26:01 Ами, какво да кажа
Не е нужно нищо да казваш, Ися. Всички видяхме!!!
Невероятен Събор отново! Не очаквах още първата вечер в Петък да се съберем толкова много коли!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Да, да вметнем, че Цецо забрави [smilie=sarcastic.gif] .
Допълнителните награди бяха осигурени с любезното съдействие на :
- анонимен дарител браво
- Каменица АД
- Еуратек
- @ЦецоNOL - форумният маслар
- колегата Атанас Янков @HaCkO-VRS, който осигури няколко награди, а аз в бързината ги забравих (бяха за майсторското), но догодина, ще ги наваксам. Той ги донесе...., накрая си ги и върна(понеже му ги върнах), че аз съм хал-хабер, за което му се извиних.
Той също има много висока банкетна култура на вечерните банкети.
А и имаше РД по време на събора, заедно с Франц Ваврек (@1203)- ЕВАЛА! [smilie=hunter.gif]
Изображение
Аватар
Тонката

Почетен член

Гараж: Октавия-2
Обратна връзка:

Мнение от Тонката »

Поздравления за всички ангажирани с организацията на събора. Адмирации и за всички присътващи. Топ събор, Топ атмосфера. Браво.
Аватар
EL_GRADO

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia MK3

Мнение от EL_GRADO »

За поредна година събора на Форума на Шкода се доказа като една от най-сплотените Автомобилни (а и не само) общности. Нашето семейство изказва огромни БЛАГОДАРНОСТИ и уважение към всеки един замесен в организацията на това прекрасно събитие. Нашата група (Тянънмън), моето семейство си изкара уникално за поредна година.
Страшно много ме впечатли и многократното увеличение на децата. Това присъствие може само да милва окото и радва сърцето. Много ми е мило, че през годините имах възможността да гледам как от влюбени гълъбчета много двойки се трансформираха в прекрасни семейства с деца и те продължават да посещават това уникално събитие и да допринасят в изграждането на една здрава и сплотена общност.
Към всички организатори,
Наградата към всички организатори и членове ще дойде в момента в който първото форумно дете израсте и от влюбено гълъбче прерастне в горд родител и приобщи неговият наследник към голямото семейство.
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4

Мнение от uboy »

Не знам от къде да започна.. Може би някои ще си кажат - какво толкова, 100 коли, BMW събора е 1500 коли. Да, но там си все едно на събора на Рожен. Единствените хора, които познаваш са компанията с която си дошъл. Да, яко е и там, но там отиваш, защото е “модерно”, а не защото искаш да се срещнеш с приятели (всички присъстващи). Всички тук сме приятели! Мега яко чувство е да застанеш на поляна с 300 човека от всички краища на държавата и да знаеш, че познаваш всички, да знаеш, че с всеки един от тях можеш да намериш тема на разговор, да знаеш, че всеки един от тези хора би ти помогнал… и точно така, както Искрен каза, всички вие ПРИЯТЕЛИ правите този събор толкова уникален.
Колите с всека година стават все повече и организацията става все по-трудна. На цялата организационна група ни става все по-трудно, но само като погледнеш поляната пълна и ти се пълни сърцето и те мотивира да се раздаде и още и още и още..
125 коли! 15тина нови случайни попадения от фейсбук, които идват само за да погледнат. Идват с песимистична нагласа, а си тръгват вайкайки се, че не са си освободили повече свободно време за да останат. Ето с това се отличаваме от другите. И не говоря само за “рибарските срещи” (там няма какво да се каже де), а говоря като цяло за автомобилните форуми в България. Когато едно такова мероприятие се гледа печелбарски тогава масовата приятелска атмосфера липсва. Хората идват и не очакват такова топло посрещане.
Брутален събор! С всеки изминал става все по-яко и по-яко. Знам и че следващия ще е по-як!
[smilie=music.gif]
Аватар
SilverBullet

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia Estate MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 4
Обратна връзка:

Мнение от SilverBullet »

Пореден уникален събор!!! Поклон пред организацията на цялото събитие! Благодарим сърдечно за всичко, от посрещането до изпращането! Раздадохме се на макс, не сме се пестили изобщо никъде. На пистата се раздадохме, на поляната също. Имаше много смях и емоции. Както каза Искрен, събора го правим всички ние, не си ли помагаме няма как да стане! Поредното невероятно изживяване, нямаме търпение за догодина!
Изображение
viewtopic.php?t=3592 Темата на моят буркановоз.
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

Пичове... без думи съм!
@BlackPearl, @Morkova [smilie=kiss3.gif]
@All [smilie=thank_you2.gif]
Публикувай отговор