Ами, какво да кажа! Краката ми, варена наденица пак.
Иначе, 125 коли, БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи. Подобрихме рекорда от 2009г., когато се събрахме сумарно за 2та дни 116 автомобила.
Около 100 от тези автомобили, останаха за 2та дни, около 10на дойдоха за пистата и 10-15 не стояха на поляната през целите 2 дни.
Поляната определено ни отесня и подредбата беше много трудна в Събота след 17ч.
За мое съжаление, през тези 2 дни на пангара, не можах да се видя и полафя с колегите, освен вечер, след 22:00ч. като седна на масата и почна да "прося".
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Това доста ми липсва, но няма как: едното е за сметка на другото!
Аз го казах и по микрофона.
Съборът го правим всички ние. Без хората , каквато и организация да има, няма да има истински събор.
Съборът се прави от всички нас, защото почти всички помагат с каквото могат, пряко или непряко.
Избягвам да посочвам, защото винаги ще забравя някого (а не е нарочно).
Като се почне от
@admin , за поддръжката на форума и всяка останала помощ,
@pechatara- за цялата му перфектна работа и отдаденост, @The Hooligan - за цялата помощ покрай събитието, транспортирането и най-вече социалната ангажираност.
Раздаде се на макс на пистата!
@uboy- за обратотването и подготвянето на поляната, за цялото търчене и социализирането на новит колеги , подредбата на поляната
@Никола Иванов, за перфектната работа и поддръжка към форума. Светофар, осветление на шатри и много , много още неща, които не са видими на първо четене от колегите.
На
@Цецо75, за помощта и емоцията по време на цялото събитие и игрите. Игра го за малко и детегледачка на децата (басейна до пистата).
На Разградската група, на Старозагорската, за помоща по Шатрите и всичко останало. Иван го "освободих" от отговорност тази година, че ще има щастливо събитие . @Škoda 130LRh
Разбира се, на къде без колегите с ВИСОКА банкетна култура и приопщаването на новите колеги, дали за банкет, дали за РЕМАПИ и компове.
@todor87, ГЕНЕРАЛ
@Morkova,
@coverdale, на бай
@JORDITO и
@ЦецоNOL за социалната ангажираност. И на останалите колеги, като емоциял зависимост и отдаденост към форума
@andreev,
@YYakovliev, на бай Калоян, че ме храни и пои
@Kaloyan_vRS.
Открихме и нов герой, с висока бакетна култура и бой за игрите-
@vankissa.
@Morkova, приобщаваме го
@vankissa към нас. Само жена му да не го изгони.
Рацерите 4х4, които надъхват колегите и вдигат атмосферата.
@SilverBullet,
@Audirulzz , Данчо и тн.
Доста дълго стана, но това а реалностите, всички КОИТО НЕ СЪМ ПОСОЧИЛ, ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОСОЧЕНИ.
Да, на събора ме виждате мен да стоя отпред, може би като човек който умее да ла-ла на микрофона, събира хората (масата) , пълен с емоция и енергия, но съборът и организацията , отново повтарям, това са всички колеги без изключение.
Лично за себе си, аз винаги гледам какво може да се подобри. Имам си критики,доста пропуски имах на този Събор. (даже, за мен бяха неочаквано повечко, но....хора сме).
Иначе, ето тази снимка говори сама по себе си, какво беше на поляната (а това е само ПОЛОВИНАТА и малко още поляна) !
Всяка година вдигаме нивото с поне 10%, което само по себе си води още по-големи отговорности.
С
@uboy, бяхме замислили да правим клип с обикаляне около колите (като се напълни) и кратки интервюта с повечето участници, защото определено има какво да се види. (Примерно:(извън познатите за всички силови муцуни:
@Bsea, салонът на
@Neapolitana и като цяло доработките по колите им, както и на
@deniz8912) Обаче, нямахме никакво време, нито той - от търчене и подредба на автомобилите, нито аз от ангажираност игри и организация.
Догодина.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)