Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Те да имат късмет 1 седмица да го бавят... ще им паркира Супърба пред офиса
))))

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, 7DSG, 4x4, 426 PS, 561 Nm
Само да припомня, че се забравя всичко старо, в светлината на новата тема - на първото писмо с описаните проблеми, което съм пратил на 10 февруари, реално също нямам последващ отговор, с поемане на някаква отговорност. Уж преди 2 седмици Диян ми каза, че щели да изкарват Golf-а и да се опитат да пресъздадат проблема, но от тогава ни вест ни кост. Успяха ли, излизаха ли, ще излизат ли, проблем има ли изобщо според тях? За това не съм ги припирал, оставих ги да си действат. Това са 25 дена.
Ама сега вече с новооткритите неща и второто писмо, търпението ми почна да се изчерпва и започнах да си задавам въпроса, дали си заслужава да отделям още време, бензин, отпуска и т.н., ако от отсреща не им се занимава.
Ися, попринцип TVS отгоаряха до няколко часа бе, ама знаеш ли кога? Преди да ми вземат парите. Значи може?
Ама сега вече с новооткритите неща и второто писмо, търпението ми почна да се изчерпва и започнах да си задавам въпроса, дали си заслужава да отделям още време, бензин, отпуска и т.н., ако от отсреща не им се занимава.

Ися, попринцип TVS отгоаряха до няколко часа бе, ама знаеш ли кога? Преди да ми вземат парите. Значи може?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
Аз не говоря конкретно за тях- а като цяло.
Те парите, така или иначе могат да ти ги върнат, не е това работата, въпросът е - всички по веригата да са доволни.
Набери ги по телефона, тяхната.....
Аз съм на мнение, че проблемът ще се реши, просто иска време.
Каквито и да са- хич не са случайни ТВС в ремапите на кутии.
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Те парите, така или иначе могат да ти ги върнат, не е това работата, въпросът е - всички по веригата да са доволни.
Набери ги по телефона, тяхната.....
![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Аз съм на мнение, че проблемът ще се реши, просто иска време.
Каквито и да са- хич не са случайни ТВС в ремапите на кутии.
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)

- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Не са 2ма, 22ма са. Така пише на сайта:)
Няма значение това. Поне да си направят автоматичен отговор, че ще върнат ASAP.
Не е нормално да седиш и да чакаш и да не знаеш даже дали са ти видяли мейла. Мое мнение.
Няма значение това. Поне да си направят автоматичен отговор, че ще върнат ASAP.
Не е нормално да седиш и да чакаш и да не знаеш даже дали са ти видяли мейла. Мое мнение.
-
- Гараж: Audi A4 B9 2.0tfsi
Автоматичен отговор, че ще върнеш ейсап е крайно безмислен
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
По дифолт даже някой и не отговарят, както се разбра от поста на Искрен:)
-
Или пък не е дошъл момемнта да приоритизират Искрен/Явор/етц/... Ще отговорят смислено според мен, дайте време на хората.
- zalmaneca
- Гараж: Superb 3 FL 2.0TDI 190 L&K
Имам технически въпроси.
В последният клип на @YYakovliev, скалата която измерва изходящата мощ от двигателя, показва 0-90kw къде отиват тези kW?
Къде се измерва? Когато изходящата мощ е предадена вече към кутията или другаде ?
Дали не е възможно да са заминали съединителите?
На 173 страница са клиповете.
В последният клип на @YYakovliev, скалата която измерва изходящата мощ от двигателя, показва 0-90kw къде отиват тези kW?
Къде се измерва? Когато изходящата мощ е предадена вече към кутията или другаде ?
Дали не е възможно да са заминали съединителите?
На 173 страница са клиповете.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, 7DSG, 4x4, 426 PS, 561 Nm
Какво те навежда на мисълта, че "са заминали съединителите"?

-
Автоматичния отговор е задължителен за всяка нормална компания, в него се или може да се съдържа инфо като до колко работни дни ще се свържат с теб.peyopetrishki написа: ↑07.03.2023, 14:08:14Автоматичен отговор, че ще върнеш ейсап е крайно безмисленТо по дефолт ще върнеш ейсап...
Как може такова мишкуване като си клиент? Можеше да сложат софта на Явор и да му дадат време да го тества преди да вземат парите, след като са взели парите за продукт е много тъпо да си мълчиш.peyopetrishki написа: ↑07.03.2023, 14:34:14 Или пък не е дошъл момемнта да приоритизират Искрен/Явор/етц/... Ще отговорят смислено според мен, дайте време на хората.
Винаги се познават нормалните компании по начина по който реагират като има проблеми.
- zalmaneca
Много бой, кекава кутияYYakovliev написа: ↑07.03.2023, 15:09:19 Какво те навежда на мисълта, че "са заминали съединителите"?
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Изхабява се желязото.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
По спомени на некви спортни коли имаше лимит за последователни такива стартове.
Последно промяна от zalmaneca на 07.03.2023, 15:24:53, променено общо 1 път.
-
Ти в колко компании си наложил тая практика?
-
- zalmaneca
- YYakovliev
Тоест, за "многото бой" от сумарно 10-12 лаунча преди мапа, които съм направил сток, са се изхабили, обаче аз не съм разбрал. После, като се мапва с техния софт, започва да го прави това изпускане след 4000 оборота (преди да съм направил и един лаунч на практика със софта), ама явно точно в този момент се е прецакало нещо и са започнали да изпускат?
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)