Ревю на Enyaq iV 80

Модел Enyaq iV от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от nzlatev »

baijoro написа: 22.09.2021, 18:47:01 Ами супер е това. На едни познати с чисто нова Тойота Рав 4 хибрид са им казали, че е добре да не престоява без каране повече от 1 седмица
Някой се е избазикал с тях :) И една година да не караш хибрид, няма да е проблем! Една седмица, това просто е смешно, не знам как се връзват хората.
Също и 1% на ден е много, това е заради системи които работя и балансирането на батериите. Баланса става, като от най-силната се зарежда най-слабата, докато се изравнят всичките около 60 колна (зависи от модела). След някой друг ден ще падне на 0,1%.
baijoro

Škoda Фен²

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от baijoro »

Това са им го казали от "Тойота", как да не повярват
optimax

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от optimax »

nzlatev написа: 22.09.2021, 20:40:55 И една година да не караш хибрид, няма да е проблем
да постна ли клипче на ново Ферари Страдале хибрид как не иска да запали след един ден некаране?После на репатрака и в дилъра за да го оправи.В упътването се казва че ако не се кара повече от седмица и трябва да седи на специално зарядно.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от zzankov »

optimax написа: 22.09.2021, 20:56:29 Ферари Страдале хибрид как не иска да запали след един ден некаране?
Дай,че имам такъв проблем.
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от nzlatev »

optimax написа: 22.09.2021, 20:56:29 да постна ли клипче на ново Ферари Страдале хибрид как не иска да запали след един ден некаране
Какво тъпо сравнение.... Да, и правете разлика между хибрид и плъг-ин хибрид...
Звъннах на Глобалкар, лично ги познавам, та няма да ти "падне" гаранцията, ако не си карал колата 1-2 месеца, нито колата ще спре.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от igeorgiev82 »

Днес бях в ЕТ(Дружба) за инспекция и докато чакам се огледах с Енияка.
Голям топуз е(в добрият смисъл)
Просторен,удобни седалки...абе хареса ми.
Дразни ме единствено тва малко дисплейче по средата,къде са го "изрязали",което на фона на обема на самата кола стои нелепо.
Заговорих се с търговеца и разбрах,че имат RS в Надежда.
Викам,чакай да отскоча да го видя и без това бях поръчал една капачка и стои там от февруари месец [smilie=punish.gif]
Влизам в Надежда и...... [smilie=shock.gif]
Ам той много убав бе.
Отварям вратата,ми.......много е по пипнат вътре.
Седалки,цветове,таблото повече ми хареса от "нормалния"
Ванката(Милов) кибичи на бюрото,викам"Кво става"Я дай срок на доставка.
Охооо,до година по това време ако дойде ще е добре.Ама искаш ли да караш?Па викам,дай
Хвърли ми ключовете и вика:"еЛа към 12ч."(беше 10.30)
Аз.....така [smilie=shock.gif] Викам си бах мааму тея много са отлабили(ама нали не е на бендзин)
Взех тролея,естествено нямат RS и ми даде iV80 само на задно ама все тая,не съм карал никакъв до сега.
Колата вози изключително комфортно,качена на 21 цола.Доста е тромава обаче.Няма го онова "избухване"при подаване на газ(или поне не е толкова осъзаемо),където имаш чувството,че душата се отделя от тялото [smilie=sarcastic.gif].Колкото и да е грешно,сравнявам с Теслата,ама не съм карал друга електричка.
Като цяло ми хареса колата.Голяма,масивна удобни седалки мнооого място отпред,отзад,багажник.Идеална е за семейни хора с поне 2 лапетии.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от igeorgiev82 »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Естествено,единственото,което не ми хареса е това: [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от igeorgiev82 »

И разхода на колата,който на фона,че е тестова мисля,че е много добър:
ИзображениеИзображениеИзображение
Жоро

Škoda Фен

Ревю на Enyaq iV 80

Мнение от Жоро »

Здрасти колега,
моля те сподели ходил ли си на сервиз?
На тази кола сервизния интервал би трябвало да е 2 години без ограничение на пробега?

Мерси
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Enyaq iV”