Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет младежи!
След няколко месечно чудене, търсене, отхвърляне на какви ли не варианти... се сдобих с Kodiaq на мястото на Passat B8.
Със смесени чувства съм относно това гардеробче За сега повечето са положителни
Имам едно питане за Canton озвучаването: Спрямо Dynaudio си е направо зле Не ми е оставало време да ровя дали с някакво кодиране се оправят донякъде нещата, както и съвсем малко съм ровил в настройките. Та ако има лъч светлина в тая посока бих се радвал да споделите
Толкова си могат заводските "свирни". С кастъм настройки ще се подобри звука едни 5-10% но все ще си остане едно нищо. Моя Кантон свири добре, за тези които се качат и го чуят. Но за мен не е ОК. Мислех да сменям всичките говорители в колата с 2 и 3 компонентни системи, и отделни усилватели, но се отказах заради усилвателя, който е под седалката. Управлява се по някаква оптика от заводската навигация, която обаче не ми се иска да сменям. Върши си добра работа и не ми се слага китайче.
zalmaneca написа: ↑21.03.2023, 10:21:11
Surround-a на кантона го спирам. -9
Fader -a с две позиции към задните колони.
Кантон бас-касичката +7
И custom EQ. -7, +3 ,+8
Качеството което получаваш през BT е по-кофти от това през SD или телефон с кабел.
Поиграх си , но май най-добре звучи при мен предефиниран Rock еквилайзер, с увеличен буфер и намален съраунд. Източник: mp3 и видео от сд карта, Spotify, Tidal. Приемливо стана положението
Не съм вземал foot rest. Не съм сигурен искам ли го ... На пасата ми беше нон стоп окалян и изглеждаше зле. Всъщност доколкото видях, фабрично не се слага иноксов футрест, и май изглежда по-добре така.