Смяна на маншон на врата

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цветомир Б-с

Škoda Фен

Мнения: 10
Регистриран на: 09.11.2020, 13:32:18
Репутация: 4

Смяна на маншон на врата

Мнение от Цветомир Б-с »

Така и аз да се включа....само малко да се пооправи времето съм решил твърдо да смена маншоните със всички кабели,защото ми писна се оп някой се скъса и айде лепи изолирай и пак......ще търся читави кабели може би силиконови....маншоните ги взех от алиекспрес + женските буксички за 20лв. двата даже щампа с [smilie=music.gif] [smilie=pleasantry.gif] ОЕМ номер имат хаха. Като ги сменя ще пусна темичка със снимки! За сега налягаме на градус и чакаме хубавото времИ!
ldya0711

Škoda Фен

Мнения: 10
Регистриран на: 20.06.2021, 12:42:59
Репутация: 0

Смяна на маншон на врата

Мнение от ldya0711 »

Здравейте, гледах доста в интернет и за смяната се свалят кабелите от билката със специално ключе. И после на ново се поставят. При мен някой ги беше запоявал и ми предстои смяна и на кабелите. Там предполагам се сваля и самата кора на вратата. Дали някой я е свалял? Има ли някакви тънкости?
ldya0711

Škoda Фен

Мнения: 10
Регистриран на: 20.06.2021, 12:42:59
Репутация: 0

Смяна на маншон на врата

Мнение от ldya0711 »

И аз имам същия проблем. Ще следя за смяна на тези кабели. Вече купих резервни.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”