Škoda Kamiq

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Alvin_iv

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Škoda Kamiq

Мнение от Alvin_iv »

Честито! Със здраве и много без аварийни километри!
Каква модификация и ниво на оборудване е и от завода ли е с предпазната лента на задната броня?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Alexdencheva

Škoda Kamiq

Мнение от Alexdencheva »

Здравейте и от мен,
Разгледахме що има мини сув и май си се спряхме на Шкода камик , първо един търговец ни направи оферта и вчера направихме и тест драйв и много ни хареса. Сега имат някаква промоция на vision оборудването, което искаме и ние, но вчера търговеца (друг) взе да ми обяснява, че от понеделник сменяли промоциите и вдигали цените. Има ли някой някаква информация или се е чист трик да ни зариби. Вече почти сме го решили, но просто с това работно време на ЕТ до 6 ч. Няма никакъв шанс да ги хванем, а в същото време би било много неприятно за нас, ако е така.
Аватар
blindbard

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
Обратна връзка:

Škoda Kamiq

Мнение от blindbard »

Alexdencheva написа: 05.04.2023, 22:59:08 Сега имат някаква промоция на vision оборудването
Тези промоции са постоянни. Но цените не са променяни от началото на 2023г., така че евентуално поскъпване няма да е изненада.
Ако Ви харесва автомобила и настоящата цена, не е лошо да правите избора по-бързо. Цена надолу или допълнителна промоция няма да има. Ако сте от София или ще поръчвате там, ЕТ работи и в събота до обяд.
Успех!
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Octavia Combi 24 2.0 TSI 4x4

Škoda Kamiq

Мнение от alexinchains »

И аз дочух нещо за нови цени от понеделник
Аватар
acronym
Гараж: KAMIQ

Škoda Kamiq

Мнение от acronym »

Когато избирах автомобил през септември, в ЕТ ми казаха - предстои да променяме ценовата листа. Последната актуална беше от 17.07.2022.
Аз се бях спрял на Камик, Хюндай Кона или Хюндай Байон хибрид. На шкодата бях направил тестдрайв и ми хареса. Но изчаквах да докарат тестов автомобил в представителството на Хюндай в Бургас. При тях това беше проблема, нямаха достатъчно тестови автомобили и ги разнасяха измежду представителствата по график.
Та след като ми казаха за новите цени от началото на октомври, реших да не губя повече време. Макар Хюндай Кона да ми беше фаворит (и все още ми е фаворит), все пак не бях го тествал.
След като поръчах Камик, мина малко време, видях новите цени и разбрах, че не съм спечелил кой знае колко. Конфигурацията ми беше поскъпнала с няколко стотин лева, но за сметка на това все още ме е яд изключително много, че не успях да тествам Хюндай.

Може би вече щях да му се радвам, а не да имам една несигурна 26-та прогнозна седмица.

Така, че ако имате и други варианти, ако не сте го направили, разгледайте из съответните форуми мненията за времена на производство и доставка.
mukot

Škoda Фен²

Гараж: Honda Civic Sport e:HEV; T-roc FL life 1,5 150 к.с. 6МТ

Škoda Kamiq

Мнение от mukot »

acronym написа: 06.04.2023, 09:36:26 Макар Хюндай Кона да ми беше фаворит
Идвинявам се за субективизма, обаче въпреки добрите отзиви за пътното поведение и интериора на Коната, задната му част е на челно място в класацията за най-грозни задници. :)
Аватар
acronym
Гараж: KAMIQ

Škoda Kamiq

Мнение от acronym »

Аз го харесах по предница. [smilie=sarcastic.gif]
В случая задницата на Камик ми харесва повече. [smilie=sarcastic.gif]

Иначе имам добра новина от дилъра днес - изместена е датата за производство на 17-та седмица.
Дано чакането е към края си.
Аватар
KRASIMIR__

Škoda Kamiq

Мнение от KRASIMIR__ »

Alvin_iv написа: 05.04.2023, 22:45:35 Честито! Със здраве и много без аварийни километри!
Каква модификация и ниво на оборудване е и от завода ли е с предпазната лента на задната броня?
БЛАГОДАРЯ
ВИЖАН 1.5 - АВТОМАТ ДОСТАВКА 4 МЕСЕЦА
ЛАЙСНАТА АЗ Я СЛАГАХ ОТ КОРАСЕК ПОРЪЧАНА
Аватар
KRASIMIR__

Škoda Kamiq

Мнение от KRASIMIR__ »

Alexdencheva написа: 05.04.2023, 22:59:08 Здравейте и от мен,
Разгледахме що има мини сув и май си се спряхме на Шкода камик , първо един търговец ни направи оферта и вчера направихме и тест драйв и много ни хареса. Сега имат някаква промоция на vision оборудването, което искаме и ние, но вчера търговеца (друг) взе да ми обяснява, че от понеделник сменяли промоциите и вдигали цените. Има ли някой някаква информация или се е чист трик да ни зариби. Вече почти сме го решили, но просто с това работно време на ЕТ до 6 ч. Няма никакъв шанс да ги хванем, а в същото време би било много неприятно за нас, ако е така.
когато поръчвах аз докато се чудех вдигнаха я със няколко стотин лева :)
Alexdencheva

Škoda Kamiq

Мнение от Alexdencheva »

Говорихме с другия дилър, потвърди че ще има вдигане на цените, но след 2-3 месеца, сега чуденето ни е дали да не изчакаме фейслифтовата, тъй като реално не бързаме със смяната на автообила ми. Другата седмица имаме уговорка с него, не знам дали има вариант да се поръча и после да се доплати за фейслифта, но май ми се вижда невъзможно... [smilie=search.gif]
Аватар
yovko

Škoda Фен

Гараж: Kamiq TSI 110hp (2023)
Обратна връзка:

Škoda Kamiq

Мнение от yovko »

Още един Kamiq. Автомобилът беше поръчан на 16 август 2022. Бензин, 110 к.с., ръчна кутия, ниво Business + 2-3 допълнителни неща. Преди малко получих потвърждение, че е произведен. Иначе казано почти осем месеца (без няколко дни). Сега да видим кога ще пристигне.
finci

Škoda Kamiq

Мнение от finci »

Мнението ми няма да много по различно от останалите, но все пак...
Поръчах началото на март 22', с бързане да не изпусна текуща промоция (~5% off). В последствие промоцията беше продължена с още месец. Дилърът ми твърдеше до последно, че няма инфо.
Грам не съжалявам, само щях да се чудя още време из конфугуратора и да смятам екстри.
Взех я декември, цената на модела беше скочила с около 1,5к специално за моята конфигурация + допълнителното намаление.
Emo87
Гараж: Октавия Комби Амбишън 1,5 TSI / 110 kW / 150 к.с., 6M

Škoda Kamiq

Мнение от Emo87 »

Инфо от днес: Камик, бензин, TSI/110kW/150 к.с., 6М, Стайл - по ценова листа 45 460 лв
Предложиха ми 3% отстъпка - нова цена 44 096 лв
kaldim2

Škoda Kamiq

Мнение от kaldim2 »

Колега, не е ли по-добре да провериш за Vision каква цена ще ти предложат, повечко екстри има
tzvetozar

Škoda Kamiq

Мнение от tzvetozar »

Emo87, kaldim2, В момента за Кодиак Вижън отстъпката е 8 процента, така че и за Камик може да е така
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”