Проблем със запалването/Помощ!!

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Stefan_mk1
Мнения: 1
Регистриран на: 20.05.2023, 05:50:21
Репутация: 0

Проблем със запалването/Помощ!!

Мнение от Stefan_mk1 »

Здравейте, ще съм много благодарен ако някой помогне с проблем със skoda fabia mk1 с мотор 6y5. Колата не пали от първия път когато е загряла стартера върти опитва се да запали дори в някои случаи "пали" но гасне. След това като върна ключа и завъртя отново запалва без проблем. Не набива грешка в компютъра. Благодаря предварително!!
Nedi4a
Мнения: 3
Регистриран на: 29.01.2024, 12:13:43
Репутация: 1

Проблем със запалването/Помощ!!

Мнение от Nedi4a »

Реле 109 и темп датчик на антифриз сменяш и се оправя
Skoda Fabia Combi 6Y5 1.9 SDI
2003
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”