Кратък ъпдейт по дръгела. НЕ Е КУЛЕР!
Сложих му най-сетне филтърче на K&N, като съм купил един ОЕМ хартиен да го сменям за 1 ден, докато спортния съхне.
Смених предни и задни накладки и спирачна течност, съответно EBC Yellowstuff и Равенол R325+.
Смених и свещите. Старите бяха диагностицирани като "нищо им няма" и беше похвален мапера. 'ма те майстора и мапера са близки, така че да не се взима като чиста монета
Докато ми слагаха гумите едното майсторче ме викна да ми покаже че много биели на машината и ако тресяли да не търся проблем в баланса. Няколко дни по-късно ходих сам до Хасково в хубаво време и на Марица ударих лимитера, преместен на 270км/ч от Тошко. Гумите не тресат. Взимайте смело то Цецо!
Funfact waze спира да мери правилно след 238-239 и почва да качва километрите едва-едва. На 270км/ч по километраж wаze показва 240км/ч. Под 240км/ч по километраж, разминаването е стандартно 6-7км/ч.
Общо взето това е. Единственото смислено нещо, което следва да се направи на тая платформа е кулер. Всичко над това е малко или много безмислено. Хибридите са скъпи, а все пак са хибриди на ис20. Колата се оказва с 4 дюзи не с 8 както мислих, така че дори хибрид трудно ще се храни без ъпгрейди на помпата и дюзите. Дори и да се направи това се стига тавана на кутията и те така.
Колата е обявена за продажба, ако някой я мерне да не се учуди. Ако се продаде на цената, която искам взимам нещо до 20к и се хвърлям на едно приятно имотче и строителни забавления.
Големи благодарности на
@ЦецоNOL и на
@SilverBullet. Снощи Стефан работи до 22:00 часа понеже отидох след работа. Детето беше с мен, същото беше нахранено и прибрано на топло около 20:30 часа от техните!
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.