Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Честито ! Сега и ти ще се оглеждаш за автовоза Да видим кога ще ги получим, че и аз си изчаках чакането, но явно хубавите работи бавно стават. Заедно сме ги поръчали, може заедно да дойдат.
Поне при мене дилърът ми обеща, че щом колата се получи при тях, веднага ще ми пусне проформа фактурата на e-mail-а за да я платя и като видят плащането ще ми изпратят пакета с документи по куриер, за да си правя застраховки и да си взема транзитни табели. Дори ми обеща да я снима и да ми я прати на вайбъра.
Информация от вчера. Получих обаждане от дилъра, че колата ми вече е в София. Поръчана 01.10.2022 г, на 18.08.2023 вече беше произведена.
Имало някакъв проблем със счупен автовоз и кога ще дойде до Варна не се знае. Важното е, че нещата бавно се придвижват и може до края на месеца да имам кола. Дано чакането си е заслужавало.
Надявам си и вашите коли да са на път. Малко остана
rosma и на мен на 18.08.2023 ми се обадиха , че е произведена, твоята е в София а от моята ни вест ни кост .Даже и в транспорта липсва всякаква логика!
rosma написа: ↑12.09.2023, 19:11:29
Информация от вчера. Получих обаждане от дилъра, че колата ми вече е в София. Поръчана 01.10.2022 г, на 18.08.2023 вече беше произведена.
Имало някакъв проблем със счупен автовоз и кога ще дойде до Варна не се знае. Важното е, че нещата бавно се придвижват и може до края на месеца да имам кола. Дано чакането си е заслужавало.
Надявам си и вашите коли да са на път. Малко остана
Колега Gavendish, Скалата е 1.0 TSI, ръчка, ниво Бизнес. Скромно, но от сърце. От днес колата ми вече е във Варна. Другата седмица трябва да се справя с транзитните табели и каското и да си я получа. Колата ми хареса от пръв поглед и се надявам да я изпробвам на по-сериозен път в най-скоро време. Дано и вашите Скали да пристигнат скоро. Очертаваме се почти бутиков клуб притежатели на Скали.