PDR Paintless dent removal - изправяне на вдлъбнатини без боя

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
rvassilev

Мнение от rvassilev »

Здравейте, преди десетина дни и аз съм пострадал от градушка в София, но ударите не са много-капак и таван макс 10 вдлъбнатини и то не много големи.
Това е Човекът за ремонта на колата ми, но имам едно питане - как стои въпросът със застрахователите, Цецо работи ли с тях или да искам щетата да е по оценка и колкото платят? Каското е с доверен сервиз и при огледа избрах тази опция и остана само да избера сервиза, но тъй като ги гледам никой от списъка не предлага този тип "лечение", а само кит и боя... Ако някой е минал по този път ще съм благодарен за споделения опит 🍻🍻
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, 7DSG, 4x4, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Може и с фактура, Цецо издава проформа, но и с нея мисля е като експертна оценка, тоест няма да ти възстановят цялата сума. Тук конкретно говоря за Булстрад, играх го този филм преди близо 2 години. За други застрахователи не знам.

И да, застрахователите нямат тази концепция за изправяне с PDR, което е тъпотия, при положение, че често ти пести кит и боя. Може би най-добрия вариант, в който пестиш нерви, време и разкарване напред-назад, е да пуснеш щетата по експертна оценка и да си платиш на Цецо да ги изпъне.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia & Kamiq

Мнение от pepi »

Отново огромен плюс за Цецо. С чиста съвест-най- добрият в България. В събота следобед с другата ми кола ме пра градушка край Враца. Таван, 4 врати, заден капак, задни калници. Вече е 100 % оправена. Нищо не личи. Перфектен както винаги, супер отношение и качество. За такива ремонти той е човекът [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
Драгомир

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Мнение от Драгомир »

Можете ли да ми препоръчате някой в София, който да се справи добре със задачата. Имам една лека вдлъбнатина на задния ляв калник.
Преди малко звънях на Цецо, но не е в България и ще се прибере едва юни.
Аватар
fryeruk

Škoda Фен

Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M

Мнение от fryeruk »

Аз съм ползвал услугите на ТДК автосервиз в Обеля. Професионално внимание и качествен PDR ремонт.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Драгомир написа: 14.03.2023, 14:35:24 Преди малко звънях на Цецо, но не е в България и ще се прибере едва юни.
Преди две седмици ми каза, че ще се прибере май месец.
Kavalcho

Мнение от Kavalcho »

Здравейте!

За района на Варна за PDR услуги горещо препоръчвам Милослав.Моби: 0879 899 114 намиращ се до моргата до Jumbo, Владиславово.
Аватар
georgemilev

Škoda Фен²

Гараж: Fabia vRS Mk1 2007

Мнение от georgemilev »

Поредния доволен от Цецо, взе ме от днес за днес и даже намери втора лека вдлъбнатина и ми я оправи и нея...
Аватар
dotamaster

Škoda Фен

Гараж: Superb 3 2.0TSI 4x4 2018

Мнение от dotamaster »

И аз да похваля работата на Цецо в PDR - Sofia. Взе ме от днес за утре, работи супер професионално и за 1 час оправи няколко вдлъбнатини на едната врата. браво
Дори изправи една малка вдлъбнатина, която не бях видял и съответно говорил с него, в другата врата като бонус! За жалост каза, че заминава в чужбина и няма да го има за дълъг период.
[Everybody lies]
Аватар
andreev

Škoda Фен²

Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 2

Мнение от andreev »

Някой да знае за Бургас или наблизо такива услуги? [smilie=search.gif]
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

andreev написа: 16.10.2023, 16:49:20 Някой да знае за Бургас или наблизо такива услуги?
Защо не пробваш да питаш през Еуратек дали имат такъв подизпълнител, който може да ти свърши работа или през каското, при който и да си.
В моя случай аз действах директно през Еуратек така да се каже.
Аватар
andreev

Škoda Фен²

Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 2

Мнение от andreev »

neshtoZabavno написа: 16.10.2023, 16:57:13 Защо не пробваш да питаш през Еуратек
Вариант е да, не се бях замислял, и без това днес ми звъняха към края на месеца да отида да сложат кората на двигателя по сервизната акция :)
Reingar

Škoda Фен²

Мнение от Reingar »

Днес и аз минах да оправим няколко щети. По каксо ги бяха оценили за боя и ремонт, тоест кит и боядисване. Хич не ми се нравеше да свалям оригинална боя, заради някой заспал барбаГаню. Аман от идиоти.
По темата, Цецо ги оправи са около 2ч. Оправи и още два детайла по негово усмотрение, за което не поиска нищо.
С две ръце мога да го препоръчам. Най обичам да работя с хора с който се разбираме с две думи, и държат на качеството на услугата.
mukot

Škoda Фен²

Гараж: Honda Civic Sport e:HEV; T-roc FL life 1,5 150 к.с. 6МТ

Препоръчайте сервиз за изправяне на малка вдлъбнатина

Мнение от mukot »

Писано е по темата, за което се извинявам, но някой ако има по-актуална информация да сподели. Става дума за малка вдлъбнатина на тавана. За София.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Препоръчайте сервиз за изправяне на малка вдлъбнатина

Мнение от nmnikolov »

Цецо в Дружба. Недей да търсиш други, ами направо звънни на него...

https://pdrsofia.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”