PDR Paintless dent removal - изправяне на вдлъбнатини без боя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Здравейте, преди десетина дни и аз съм пострадал от градушка в София, но ударите не са много-капак и таван макс 10 вдлъбнатини и то не много големи.
Това е Човекът за ремонта на колата ми, но имам едно питане - как стои въпросът със застрахователите, Цецо работи ли с тях или да искам щетата да е по оценка и колкото платят? Каското е с доверен сервиз и при огледа избрах тази опция и остана само да избера сервиза, но тъй като ги гледам никой от списъка не предлага този тип "лечение", а само кит и боя... Ако някой е минал по този път ще съм благодарен за споделения опит
Това е Човекът за ремонта на колата ми, но имам едно питане - как стои въпросът със застрахователите, Цецо работи ли с тях или да искам щетата да е по оценка и колкото платят? Каското е с доверен сервиз и при огледа избрах тази опция и остана само да избера сервиза, но тъй като ги гледам никой от списъка не предлага този тип "лечение", а само кит и боя... Ако някой е минал по този път ще съм благодарен за споделения опит
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, 7DSG, 4x4, 426 PS, 561 Nm
Може и с фактура, Цецо издава проформа, но и с нея мисля е като експертна оценка, тоест няма да ти възстановят цялата сума. Тук конкретно говоря за Булстрад, играх го този филм преди близо 2 години. За други застрахователи не знам.
И да, застрахователите нямат тази концепция за изправяне с PDR, което е тъпотия, при положение, че често ти пести кит и боя. Може би най-добрия вариант, в който пестиш нерви, време и разкарване напред-назад, е да пуснеш щетата по експертна оценка и да си платиш на Цецо да ги изпъне.
И да, застрахователите нямат тази концепция за изправяне с PDR, което е тъпотия, при положение, че често ти пести кит и боя. Може би най-добрия вариант, в който пестиш нерви, време и разкарване напред-назад, е да пуснеш щетата по експертна оценка и да си платиш на Цецо да ги изпъне.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
- Гараж: Octavia & Kamiq
Отново огромен плюс за Цецо. С чиста съвест-най- добрият в България. В събота следобед с другата ми кола ме пра градушка край Враца. Таван, 4 врати, заден капак, задни калници. Вече е 100 % оправена. Нищо не личи. Перфектен както винаги, супер отношение и качество. За такива ремонти той е човекът
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Можете ли да ми препоръчате някой в София, който да се справи добре със задачата. Имам една лека вдлъбнатина на задния ляв калник.
Преди малко звънях на Цецо, но не е в България и ще се прибере едва юни.
Преди малко звънях на Цецо, но не е в България и ще се прибере едва юни.
- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Аз съм ползвал услугите на ТДК автосервиз в Обеля. Професионално внимание и качествен PDR ремонт.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
-
Здравейте!
За района на Варна за PDR услуги горещо препоръчвам Милослав.Моби: 0879 899 114 намиращ се до моргата до Jumbo, Владиславово.
За района на Варна за PDR услуги горещо препоръчвам Милослав.Моби: 0879 899 114 намиращ се до моргата до Jumbo, Владиславово.
- georgemilev
- Гараж: Fabia vRS Mk1 2007
Поредния доволен от Цецо, взе ме от днес за днес и даже намери втора лека вдлъбнатина и ми я оправи и нея...
- dotamaster
- Гараж: Superb 3 2.0TSI 4x4 2018
И аз да похваля работата на Цецо в PDR - Sofia. Взе ме от днес за утре, работи супер професионално и за 1 час оправи няколко вдлъбнатини на едната врата.
Дори изправи една малка вдлъбнатина, която не бях видял и съответно говорил с него, в другата врата като бонус! За жалост каза, че заминава в чужбина и няма да го има за дълъг период.
Дори изправи една малка вдлъбнатина, която не бях видял и съответно говорил с него, в другата врата като бонус! За жалост каза, че заминава в чужбина и няма да го има за дълъг период.
[Everybody lies]
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 2
Някой да знае за Бургас или наблизо такива услуги?
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 2
Вариант е да, не се бях замислял, и без това днес ми звъняха към края на месеца да отида да сложат кората на двигателя по сервизната акция
-
Днес и аз минах да оправим няколко щети. По каксо ги бяха оценили за боя и ремонт, тоест кит и боядисване. Хич не ми се нравеше да свалям оригинална боя, заради някой заспал барбаГаню. Аман от идиоти.
По темата, Цецо ги оправи са около 2ч. Оправи и още два детайла по негово усмотрение, за което не поиска нищо.
С две ръце мога да го препоръчам. Най обичам да работя с хора с който се разбираме с две думи, и държат на качеството на услугата.
По темата, Цецо ги оправи са около 2ч. Оправи и още два детайла по негово усмотрение, за което не поиска нищо.
С две ръце мога да го препоръчам. Най обичам да работя с хора с който се разбираме с две думи, и държат на качеството на услугата.
-
- Гараж: Honda Civic Sport e:HEV; T-roc FL life 1,5 150 к.с. 6МТ
Препоръчайте сервиз за изправяне на малка вдлъбнатина
Писано е по темата, за което се извинявам, но някой ако има по-актуална информация да сподели. Става дума за малка вдлъбнатина на тавана. За София.
-
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG