Не работещ стоп

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
berborov
Мнения: 2
Регистриран на: 14.07.2023, 22:19:46
Репутация: 0

Не работещ стоп

Мнение от berborov »

Здравейте,
Изписа ми проблем със задна стоп светлина. Смених крушката с нова. Няма окислено на крушката и цокъла. За съжаление отново ми изписва грешка и стоп светлината не работи. Идеи къде да търся проблема.
dpenov

Škoda Фен²

Мнения: 480
Регистриран на: 06.04.2021, 13:50:41
Репутация: 83
Местоположение: София
Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI

Не работещ стоп

Мнение от dpenov »

berborov написа: 11.11.2023, 12:51:21 Идеи къде да търся проблема.
Откачи платката и хубаво я огледай. Аз имах проблем с една от пътечките, беше леко корозирала и нагряваше много на тва място. Можеш да дръпнеш ръчната и да тестваш на място отзад. Мисля че към 30 лева ми струвале замяната.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia III”