Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Неизвестен написа: 12.11.2023, 15:26:01
Зависи от BMW-то
Тва не го знаех,явно за това не се усеща така.
Абе,духат,смучат все си боли кръста после от това охлаждане.Аз лично го избягвам когато съм седнал на седалката.
Минимална е разликата със стария модел, а сравненията с 5-та серия на бмв са нелепи. Октавия 3 ако с нея сравняваш също нищо не показват, и при нея липсва обезшумяване и тн
shpeki написа: 12.11.2023, 20:58:00
сравненията с 5-та серия на бмв са нелепи.
Колко 5-ци си карал бре?Щото аз карам една всеки ден .
Колко пъти карА старата 3-ка,ами новата,кара ли я?
Само с клипчета в тубата не става моето моНче
igeorgiev82 написа: 12.11.2023, 20:51:54
Citroen Visa 1978г.
Ееее.. са, вадиш нещо от ерата на аналоговите технологии и се гъбаркаш...
Кажи, когИ ше ни повозиш на таз новата Тесла? Аз не съм се возил на старата и не знам, колко е гадна