Сервиз за ремонти KIA Ceed 1.4 crdi

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
grnka
Мнения: 40
Регистриран на: 29.05.2023, 07:09:22
Репутация: 8
Местоположение: Пловдив
Гараж: Skoda Octavia 1.5 TSI MhEV 2023

Сервиз за ремонти KIA Ceed 1.4 crdi

Мнение от grnka »

Имам една Киа сийд купена нова от магазина през 2013 1.4 дизел (както полицейските). Имам проблем с паленето последните две години но все нямам време да я водя на сервиз понеже живея в чужбина и все карам на тъщата пежото (тя вече не кара никъде само до магазина и обратно). Така има леко трудно палене на студено но това което ме дразни е че когато стане на работна температура и гасиш някъде после няма палене брат ми. Трябва да чакам да изстине и тогава да запаля пак. Веднъж опитах с пълна газ да запаля и хоп запали ама трябва да натискам газта за няколко секунди за да сме ми изгасне. Представителят на Кия изключено понеже реже глави и ми трябва една кола когато идвам в БГ. Търся в град Пловдив или София ако може. Благодаря
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнения: 5662
Регистриран на: 03.03.2016, 09:42:22
Репутация: 814
Гараж: под наем

Сервиз за ремонти KIA Ceed 1.4 crdi

Мнение от Sec8200 »

Виликар - София, бул. Климент Охридски.

Специализирали са се в корейски автомобили, включително ходят на обучения там.

https://maps.app.goo.gl/mbsEFz1KaShfscR88
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”