Свети чека на двигателя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Свети чека на двигателя
Здравейте,колеги!Имам Румстер от 4 месеца,1.6 бензин 105 коня!Светна му чека на двигателя....но нищо в работата на двигателя не се промени...е стана по тих.С един приятел го тествахме с китайската програма....Изписа бедна смес!Изчистихме грешката и след 200 км.пак се появи.Нито мени обороти нито се променя разхода....Смених Ламбда сондата с оригинална ,нова....Отново 200 км и пак чек!Дайте съвет!!!
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Свети чека на двигателя
Смуче от някъде въздух след маф-а най-вероятно...огледайте тръби/маркучи за пробив.
-
Свети чека на двигателя
Здравейте колеги, при мен на 1.6 бензин /газ 16v105к.с. така светна "чека" преди няколко месеца . Специалист направи диагностика и изчисти грешката. Няма за какво да се притесняваш - карай. След седмица пак светна. Продължих да карам така няколко месеца . Преди две седмици се прибрах от път двигателя работи без забележки както винаги. Паркирах я . След няколко дни трябваше да пътувам, но не даде признак за работа на двигателя. При диагностика казаха,че е загубила синхронизация и няма компресия. Резултата е изкривени клапани,ударени бутала , ангренаж с верига.
Не мога да си обясня как се случи така внезапно без да е работил двигателя такива авария?
Не мога да си обясня как се случи така внезапно без да е работил двигателя такива авария?
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Свети чека на двигателя
Колега кофти работа, но друг път не пести средства и време за "чек". Веднага в ЕТ.
Аз имах подобен случай с Фокусът ми. Но веднага отидох в Мото Пфое и там бе диагностицирана за смяна на катализатор. Карах една седмица с жълт чек, но ми гарангираха от МП, че няма проблем.
Аз имах подобен случай с Фокусът ми. Но веднага отидох в Мото Пфое и там бе диагностицирана за смяна на катализатор. Карах една седмица с жълт чек, но ми гарангираха от МП, че няма проблем.
Колекционирай спомени, не вещи!
-
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
-
Свети чека на двигателя
Само аз я карам колата. Двигателя работи за последно като я паркирах след път. Сега трябва да се смени буталата ,но няма нови в Бг.
Търся и други аналози.
Търся и други аналози.
-
Свети чека на двигателя
Ходих в ЕТ....След 5 часа тестване(от 8 сутринта до 14.30) ми казаха че има проблем с помпата за гориво!Не дава необходимото налягане....И ми предложиха нова такава за 642 лв?!?!+23лв.за уплътнение....И това без разхода за труд....
-
Свети чека на двигателя
Може да е със златно покритие, като моите буталца.
-
Свети чека на двигателя
С пича който ми подържа колата купихме нова помпа,сменихме само нея и нещата се оправиха...С труд,помпа-100 лв.
-
-
Свети чека на двигателя
Не е чак такава рядйост да я оставиш работеща и на следващо палене да събере карантиите.
-
Свети чека на двигателя
Здравейте,колеги.На моя Русмстър отскоро се появи масло около гърловината за наливане на масло.Там има една кръгла гумена паничка,под гърловината.притесняваме че на знам от какво се появи...Количеството е около 20-30 грама.Попих го с парцал но дне проверих и пак имаше...Съвет