Безжичен CarPlay с Bolero infotainment

Компактен хетчбек на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Манев

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M

Мнение от Манев »

Не знам дали ще ви е от полза, но за да излизат имената на контактите в колата трябва да са записани като First Name или Last Name при iPhone. Ако са ползвани Company или Nickname няма да излезе като име в колата, но ще го има като телефонен номер ако решите да го изберете.
ИзтрЪпнал

Škoda Фен²

Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23

Мнение от ИзтрЪпнал »

Това е медията в моята кола:
https://i.imgur.com/xe1WB62.jpeg

Телефона е сансунг отново. С андроид 13 все още, но ще дойде ъпдейт до 14 уж.
Синхронизирани са още с20 ултра и айфон13. Никакви проблеми със синхронизацията на контактите. Винаги излизат имената на контактите, както на латиница, така и на кирилица.
Аватар
oggie

Škoda Фен²

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Мнение от oggie »

Имаше номера записани в сим-картата, такива в телефона и в гугъл-акаутнта. Обединих ги всичките да са само в телефона, някъде към 650 номера. Има номера на латиница и кирилица, чете ги без проблем. Телефона е с две сим карти, като едната е клонирана. През Андроид Ауто очаквано няма проблем но той е само през кабел. На нея и беше проблем, че когато е през блутуут и звънят хора от контактите, които не се синхронизират и излиза само номера на търсещия. Синхронизира нещо около 460 номера и не иска повече каквото и да опитвах. Преди да обединя всичките номера в телефона и синхронизираше дори по-малко.
aleksapostolov
Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT

Мнение от aleksapostolov »

Миналия месец поръчах AA-Wireless и върши чудесна работа. Без проблем се свързва с моя телефон и този на жена ми, настройката е изключително лесна. Поръчах го мисля в четвъртък и понеделник ми го доставиха.
G87_Georgiev

Мнение от G87_Georgiev »

Здравейте, понеже не видях подобна тема на въпроса ми реших да питам тук а именно, някаква информация за Bolero относно това как се справя през периода на летния сезон
(при висока външна 35°-40° температура ),забелязал ли е някой някакви проблеми със забиване и рестартиране ?
Аватар
yovko

Škoda Фен

Гараж: Kamiq TSI 110hp (2023)
Обратна връзка:

Мнение от yovko »

G87_Georgiev написа: 19.03.2024, 16:09:06 как се справя през периода на летния сезон (при висока външна 35-40° температура), забелязал ли е някой някакви проблеми със забиване и рестартиране?
За почти една година експлоатация при мен се случи два пъти Bolero-то да изпадне в „несвяст“. Първият път го рестартирах, а вторият път (жена ми беше сама на път) се е самооправило след като колата е била оставена паркирана за няколко часа. И при двата случая околните температури бяха осезаемо по-ниски от посочените и според моите наблюдения няма такава връзка. Първото забиване се случи след неколкократно включване и изключване на кабела към телефона, а вторият път след по-интензивно почистване на touch-дисплея с влажна кърпичка.
ИзтрЪпнал

Škoda Фен²

Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23

Мнение от ИзтрЪпнал »

Болерото заби онзи ден след като му спрях част от услугите за споделяне към Skoda connect. Случи се при последвалото стартиране на двигателя. Постоя на черен екран и след около минута се самооправи. През останалото време, включително лято не се е случвало.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Scala”