Фланци Фабиа 3

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
gemballa
Мнения: 27
Регистриран на: 08.03.2018, 11:52:44
Репутация: 1

Фланци Фабиа 3

Мнение от gemballa »

Здравейте колеги, тази пролет ми останаха свободни фланци 12мм от други коли и реших да ги сложа на Фабиата. Отпред без проблем, но отзад главината опря във вътрешната периферия на фланеца и ми секна мерака [smilie=sarcastic.gif]  Някой слагал ли е и каква е минималната дебелина (за отзад) и 15мм биха ли паснали? Джантите са ОЕМ 16" от Монте Карло, не помня другите параметри.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia III”