Да така е. От както подгряването на челното стъкло е без реотани, може да е и термоизолационно отразяващо UV лъчи.storm1st написа: 06.04.2024, 21:04:16 ,че има ли подгряване на стъклото задължително го има и другото.
Ох същия цвят съм поръчал с джанти аскела обачеее тая твоята джанта е много красива , това 18 или 19 еstorm1st написа: 06.04.2024, 21:04:16 Ето как е при мен - това си прилича на 75% . Намерих снимка преди да сложа задните щори ,че с тях съвсем нищо не се вижда .

Аз от това, което съм видял на живо - атермичните челни стъкла имат синкав отенък, докато тези с подгрев имат жълтеникаво кафеникав. През слънчеви очила с поляризация се вижда много по-ясно, между другото. И в двата случая стъклата би трябвало пазят от УВ. Даже май (не съм сигурен) тези с подгрева спират и инфрачервената светлина повече, което пази да не ти се нагрява толкова колата. УВ носи по-малко енергия и се блокира предимно за да пази кожата на пътниците и салона на колата.storm1st написа: 06.04.2024, 23:31:26 Благодаря , много полезно и интересно инфо . Аз се зачетох и намерих описание за VW , предполагам за Шкода е същото