Kodiaq 2021 FL впечатления.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Ралични хора има, а еднакви - няма. Един се смее, че се слага фолио, вместо да се ползва каското, друг, че не се преглежда в Токуда...
Моят случай също е уникален, доста съм едър и много исках гумените протектори, но нямах късмет, както нямат и тези, които ще паркират до мен. Не веднъж съм си побутвал колата, за да се кача, защото паркиралият до мен е решил, че съм 70 кг.
Та това е основната причина да искам да фолирам. Другите са:
- Телефонът ми е с протектори.
- Не ми се губи време да завеждам щети и да чакам за боя.
- Планирам да карам колата 10 години.
Отделно много се чудя за външно фолиране на предното стъкло - Екзошийлд. Някой има ли наблюдения?
П.П. @style34, благодаря за информацията за фирмите за фолиране!
Моят случай също е уникален, доста съм едър и много исках гумените протектори, но нямах късмет, както нямат и тези, които ще паркират до мен. Не веднъж съм си побутвал колата, за да се кача, защото паркиралият до мен е решил, че съм 70 кг.
Та това е основната причина да искам да фолирам. Другите са:
- Телефонът ми е с протектори.
- Не ми се губи време да завеждам щети и да чакам за боя.
- Планирам да карам колата 10 години.
Отделно много се чудя за външно фолиране на предното стъкло - Екзошийлд. Някой има ли наблюдения?
П.П. @style34, благодаря за информацията за фирмите за фолиране!
-
Като вземете да се дрънкате...
Айде малко по-положително, ето тази вечер жената направила малък тест- изпрала ключа на 20дневната ни кола и утре ще тествам дали ще работи
Сега ли да я убивам или да чакам до сутринта , после при застрахователя ли да ходя или в Еуратек илив кварталния майстор...
Айде малко по-положително, ето тази вечер жената направила малък тест- изпрала ключа на 20дневната ни кола и утре ще тествам дали ще работи
Сега ли да я убивам или да чакам до сутринта , после при застрахователя ли да ходя или в Еуратек илив кварталния майстор...
-
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Разглоби го да съхне.
-
Ще работи в общия случай. Доста ключове жена ми е изпрала. Додега няма развален. Наскоро едно фенерче с вградена батерия изпра. И то тръгна след зареждане. Само че моята е проклета, вина не поема, аз да съм си проверявал джобовете.glorious написа: 15.04.2024, 22:47:21 Като вземете да се дрънкате...
-
За сега работи
- martinp
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp
-
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Някъде нагоре по темите вече беше обяснено, че използва остатъчната топлина от двигателя при изключено запалване.
Ето от инструкцията:
REST Използване на остатъчната топлина на двигателя за запазване на топлината в автомобила.
Включването е възможно в рамките на 30 минути след изключване на запалването.
Функцията се изключва след приблизително 30 минути.
Ето от инструкцията:
REST Използване на остатъчната топлина на двигателя за запазване на топлината в автомобила.
Включването е възможно в рамките на 30 минути след изключване на запалването.
Функцията се изключва след приблизително 30 минути.
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Също така освен топлина духа и хладно около 3-4 минути (тествано вчера при 32 градуса в Бургас), после обаче почва да си духа топло. Така че в летните жеги, също може да се използва при кратко спиране и естествено при по-продължителна работа на климатика преди това.
Реално ако спираш да зареждаш / спиди или екнот / банкомат може да го използваш за да ти върти малко хладен въздух в купето, а не да се качиш в парника след това, особено ако си с тъмен автомобил.
Реално ако спираш да зареждаш / спиди или екнот / банкомат може да го използваш за да ти върти малко хладен въздух в купето, а не да се качиш в парника след това, особено ако си с тъмен автомобил.
-
Aз пък мислех,че с него гасиш климатика...
- martinp
Под пасажерската седалка се намира някакъв модул за управление, сигурно за самите седалки. Самия модул поне при мен не се събира в предвидената му пластмасова кутия, и тя не може да се затвори. Капака е просто сложен отгоре в свободно състояние, и като го сриташ се мести. Малоумна работа.
-
Шкодаааа, симпли клевър
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
martinp,
Ъ? Това на коя седалка, шофьорската или пасажерската?
Ъ? Това на коя седалка, шофьорската или пасажерската?
За да спреш компресора с копчето A/C, а за да спреш цялата система, въртиш средната врътка наляво до безкрай.
Бееееее.....
- martinp
-
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Изпревари ме . Ти си го намерил вече как се сваля и държи капака .... .
Последно промяна от storm1st на 18.04.2024, 20:25:49, променено общо 1 път.
- martinp