Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Реших да се възползвам от обявената пролетна кампания в оторизираните сервизи на Шкода и си запазих час.
При въпрос какви масла предлагат ми отговориха Кастрол и оригинално на Шкода, като за оригиналното не важала отстъпката от 15% (?!)
Вие какво масло бихте сложили и това за отстъпката на оригиналното дали не ме баламосва приемчика?:)
mokanina написа: 20.05.2024, 13:23:28
Имам и точно това ме притеснява.
Колата е на 4800 км. и от време на време я карам и извънградско.
Не съм я хващал до сега да прави регенерация, нито лампа ми е светвала.
Аз да попитам , дали въпросния мирис на бензин не е свързан с начина на впръскване на горивото при двигатели с 8 дюзи.Предполагам хондата е била с директно впръскване.
Цецо75 написа: 20.05.2024, 15:04:54
но вече няколко колеги казаха, че са го хващали в крачка
В какво се изразява това? Завишени обороти на празен ход? Или има и други симптоми? Интересно ми е просто ако няма индикация на таблото или нещо конкретно, което да ти покаже, че това се случва, как се стига до такъв извод?