Я си го смени, да ти е мирна главата. На предишна кола и аз така повярвах на продавача /уж познат/, че всичко е обслужено, и след 5к км от ангренажния ремък се изрониха 7-8 зъба и.... познай.slavikatsarov написа: ↑06.01.2023, 19:09:22 Точно за маслото на кутията питах днес в сервиза на ЕТ , дали трябва да го сменя след като взема колата , отговориха ми,че се сменяло само ако се ремонтира кутията иначе не
Бъдещ собственик на Rapid
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
-
Принципно правилно са ти казали за роботизирана кутия със сухи съединители, а не в маслена баня. В случаят, смяна на 1л. масло в кутията, няма да предотврати смяна на съединители в близко бъдеще.slavikatsarov написа: ↑06.01.2023, 19:09:22 точно за маслото на кутията питах днес в сервиза на ЕТ , дали трябва да го сменя след като взема колата , отговориха ми,че се сменяло само ако се ремонтира кутията иначе не
Щом толкова го харесвате...това не бива да те отказва от автомобила, ако направиш преглед в сервиз и всичко му е наред.
Виж в историята дали е минавала сервизна акция по смяна на масло, тази кутия е от старата ревизия, преди 2015г.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка:
2л. е маслото в кутията и 1 в мехатроника
след 150к е задължително да се сменят
след 150к е задължително да се сменят
GUNTER SERVICE
- Mendeleev
- Гараж: Peugeot 308GT, EAT8
На мен темата ми е много интересна, защото преди няколко седмици се бях замислил за точно тази кола.
Дано всичко е наред, колега.
Дано всичко е наред, колега.
- Mendeleev
Обявата вече е свалена. Чакаме отзиви.
-
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 2019
Skoda Rapid 1.6 TDI 90 h.p. 2014
Тъкмо се прибирам от Трявна
Колата е топ. Въпреки 90-те си коня съм учуден от пъргавината. Много стегнато вози, в завоите влиза стабилно. Всичко наистина беше както беше казал продавача. За първи път виждам толкова запазена кола , както вътрешно така и външно, чак не мога да го повярвам. Нямаше течове или нещо за което да се захване човек. Много гледана кола. Човека беше педант на тема автомобил.
Надявам се на дълги без аварийни километри.
Получих всички фактури от обслужване на колата.
Не са жалени средства.
Остава да и сменя талона и номерата в следващите дни.
Това е засега ако някой го интересува нещо да пита.
Сипвам си едно малко,че пътя беше ужасен , брутална мъгла на Шипка в двете посоки.
Колата е топ. Въпреки 90-те си коня съм учуден от пъргавината. Много стегнато вози, в завоите влиза стабилно. Всичко наистина беше както беше казал продавача. За първи път виждам толкова запазена кола , както вътрешно така и външно, чак не мога да го повярвам. Нямаше течове или нещо за което да се захване човек. Много гледана кола. Човека беше педант на тема автомобил.
Надявам се на дълги без аварийни километри.
Получих всички фактури от обслужване на колата.
Не са жалени средства.
Остава да и сменя талона и номерата в следващите дни.
Това е засега ако някой го интересува нещо да пита.
Сипвам си едно малко,че пътя беше ужасен , брутална мъгла на Шипка в двете посоки.
-
- Гараж: Служебна Skoda Octavia 1.5 Mhev Edition
Честито, колега и на много почивки да ви закара автомобила!
- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Честита да ви е, колега и много безаварийни километри с красавицата! Радвам се, че става форумна.
П.С: Аз тази кола мръсна съм я виждал само на пълнолуние
П.С: Аз тази кола мръсна съм я виждал само на пълнолуние
- Mendeleev
Честито и от мен. Само за консумативи да влизате в сервиз.
И !
И !
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
-
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 2019
Skoda Rapid 1.6 TDI 90 h.p. 2014
Благодаря на всички за пожеланията.
Един въпрос от къде мога да закупя SD карта с навигация за България/Европа ?
Един въпрос от къде мога да закупя SD карта с навигация за България/Европа ?
- Mendeleev
Колега, след ползването до сега какви отзиви имаш, освен първоначалните?
Какъв разход ти дава, че аз съм карал 105 коня, ръчка и ми е интересно с автомата как е?
Какъв разход ти дава, че аз съм карал 105 коня, ръчка и ми е интересно с автомата как е?
-
Здравейте, момчета,
Търся си у нас rapid 1.5 tsi 1.6 tsi /което на практика май е невъзможно/ или поне 1.4 tsi. И кажете какво може да се очаква като слаби места или за какво да се внимава.
Ако някой продава или знае, предлагайте,че от доста време се оглеждам, ама има 2 на кръст.
Търся си у нас rapid 1.5 tsi 1.6 tsi /което на практика май е невъзможно/ или поне 1.4 tsi. И кажете какво може да се очаква като слаби места или за какво да се внимава.
Ако някой продава или знае, предлагайте,че от доста време се оглеждам, ама има 2 на кръст.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка:
GUNTER SERVICE
-
- Гараж: Skoda 120L, Renault 19, Ranault Megane Scenic, Skoda Octavia 1, Skoda Octavia 3
- Обратна връзка:
https://euratec.mobile.bg/obiava-117174 ... pid-1-2tsi
Ако можеш виж този. Успех
Ако можеш виж този. Успех