Карах няколко години най-доброто Камри, според Кънсюмърс рипорт, с 2.2 мотора от 1993 г. Добра кола, но преди 200к Айсинчето се предаде и ремонтът беше много скъп
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Карах няколко години най-доброто Камри, според Кънсюмърс рипорт, с 2.2 мотора от 1993 г. Добра кола, но преди 200к Айсинчето се предаде и ремонтът беше много скъп
Не става дума за плъг ин хибрид. За него и аз имам резерви и съм съгласен с теб. И като цяло за концепцията с градска кола на ток и голяма ДВГ. Всъщност няма значение, защото няма възможност за избор на кола с ДВГ, само Хибрид може в служебния автопарк.
Не ми се е случвало да ми чупят вентилataknav написа: 10.02.2025, 09:14:13 при смяна на гуми чупели винтилите, а един бил от порядъка на 500 лв. Имате ли наблюдение по въпроса? Наистина ли е толкова зле положението и не си струва?
На "старите" Кодияк и Супърб комплекта от 4бр. датчика е 482 лв в момента в ЕТ / ед. бройка ми се върти около 145 лв. оригинален , че бях питал за инфо / .Или са сложили сега някакви "златни" блутут например, което ама хич не ми се вярва или търговеца е имал предвид за цял нов комплект за зимните гуми примерно ..... А и може да се е объркал .