Scala 2022 - проблем с мултимедия.

Компактен хетчбек на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
rvukov

Мнение от rvukov »

Здравейте колеги, колата е ŠKODA Scala 2022 VISION, 1.5 TSI. Имам проблем с мултимедията (Bolero с безжичен CarPlay). При студен старт на температура под 0 градуса почти винаги има проблеми. Включва се component protection, понякога медията сама се рестартира. Често няма достъп до камерата и/или парктрониците. Трудно се свързва с телефона. При по висока външна температура няма проблеми. Така е от нова. От ЕТ актуализираха няколко пъти софтуер, без промяна. След последния разговор се опитаха да ме убедят, че едва ли не е нещо нормално, и почти всички Скали го правят. Казаха, че до месец - два се очаква нова версия на софтуера, която според Шкода ще оправи проблема. Има ли някой с подобен проблем? Имам чувството, че ме мотаят, и че ще продължават, докато мине гаранцията.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Трябва да се инсталира версия 1805....случайно го видях одеве докато търсих за на Кодиаците чистачките [smilie=pardon.gif]
rvukov

Мнение от rvukov »

todor87 написа: 05.01.2025, 00:10:44 Трябва да се инсталира версия 1805....случайно го видях одеве докато търсих за на Кодиаците чистачките
Супер, на 2.01 бях при тях, казаха, че по нова няма, в момента съм с 1800. Остава да се пробвам сам, стига да намеря отнякъде фирмуера. [smilie=sarcastic.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Scala”