Аз съм с подгрев на предно стъкло и нямам никакви проблеми с фолиото. Тези балони стават от калпави фолиа или калпави слагания на въпросните фолиа.
Що се отнася за студа през зимата - не ми е правило такова впечатление. И аз се притеснявах от това като слагах фолито, но после се замислих, че колата след това така или иначе ще е студена през зимата, така или иначе след няколко минути ще се сгрее от климатика, таа... Това изобщо не бих го мислил аз. Кожен салон през зимата повече би ме притеснявал отколкото това, че има фолио и слънцето няма да ми топли колата.
За стикерите вече обясниха как се процедира. Или се вадят нови, или се залепват наново, ако не им е нарушена цялостта. След това вече се забравя махането с ножки, защото ще се надере фолиото. Микрофибърна кърпа и вода или пък отивате при мястото, което ви е сложило фолиото и ги молите учтиво да ви помогнат с махането. Мен не са ме връщали.
Друго нещо, което трябва да проверите е как фолито действа на слънчевите ви очила, ако имат поляризация. Като отидете на място, ще видите фолиата, които ще ви предлагат, погледнете през тях със слънчевите си очила. Като сложих моето, не виждах промяна, но един приятел като се качи и ми каза, че през фолито вижда зелено и лилаво.