Паднал акумулатор?

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
111E8

Škoda Фен

Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW

Паднал акумулатор?

Мнение от 111E8 »

Здравейте, сутринта параходът ме изненада като отказа да припали. Вчера цял ден бой, над 300км минах. Нощува навън, може би за пръв път през живота си през зимата.

Сутринта се натоварихме да се прибираме и не иска да припали, на таблото светна всичко като коледна елха, из многото въртящи се грешки мернах, че “батерията е слаба, карай за да се заради”. Даде ми ток един познат, имах си кабели по стечение на обстоятелствата и се прибрахме.

Опитах преди малко, запали си.

Странно ми изглежда акумулатор на малко над три години да приключи. Ще звъня на ЕТ утре за час и евентуално да го сменяват.
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Superb 3 FL 2.0TDI 190 L&K

Паднал акумулатор?

Мнение от zalmaneca »

Това поколение супърби май не си казват, когато им е паднал аку.
Моя просто не запали, без съобщения.Всичко цъкаше и мигаше само.
Сменят го по гарянция. В моя случай е месец преди да изтече гаранцията на автомобила.
Аватар
111E8

Škoda Фен

Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW

Паднал акумулатор?

Мнение от 111E8 »

Смениха го по гаранция. Отне им два дена :)
zakov 1
Гараж: Peugeot 308 1.2T/130hp, Renault Clio 0.9T/90hp

Паднал акумулатор?

Мнение от zakov 1 »

Бързо действат.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”