Здравейте,
имам Шкода Октавия IV хечбек, оборудване Ambition Plus 2024 година, преди фейслифта.
Частта от задните фарове, която се намира на задния капак не работи и изглежда, че е само декоратвина.
В горното оборудване имаше опция: "Top LED задни светлини с различни функции и стайлинг".
Чудя се дали моите фарове са спрени софтуерно или самите фарове са различни?
Top LED задни светлини с различни функции и стайлинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Skoda Octavia IV 1.5 TSI
- GSH
- Гараж: Skoda Octavia IV (MY23) - 1.5 TSI, 6M, Business
Здрасти, колега! Аз се интересувах от същият въпрос, моята е 2023 края и е ниво на оборудване бизнес, което мисля,че е почти същото. При мен стоповете работят по начина описан от теб, за да се активират така наречените Top LED задни светлини е необходимо да се заменят целите стопове с такива, както да се преправи окабеляването + кодиране на light modul-a. Според мен това, което казваш като опция е имало вариант за доплащане , а не че е вървяла с това оборудване.
-
- Гараж: Skoda Octavia IV 1.5 TSI
Здрасти, колега, благодаря за отговора. Да, имаше вариант за доплащане, моята си вървеше без това.
Значи трябват нови специлани фарове, + кодиране, няма да стане само с кодиране.
Значи трябват нови специлани фарове, + кодиране, няма да стане само с кодиране.
- GSH
- Гараж: Skoda Octavia IV (MY23) - 1.5 TSI, 6M, Business
Да точно така, отделно не знам как трябва да се направи кодирането , тъй като има SFD протекшън.
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
Моята Октавия е Април 2023г. и също беше с опция да се заплати в момента на поръчка, около 300лв, за да се получи тази екстра "Top LED задни светлини с различни функции и стайлинг".
На визия, стоповете изглеждат същите но дали може да се активира допълнително - не знам. След две седмици ми предстои обслужване в Еуратек и ще питам.
На визия, стоповете изглеждат същите но дали може да се активира допълнително - не знам. След две седмици ми предстои обслужване в Еуратек и ще питам.