Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте,
Имам камика от 2 години и до сега без проблем свързвах Самсунг S20 чрез usb кабел на медията чрез android auto. Смених си телефонът със S24 и сега неуспявам. Кабелът е същият, а пробвах и с 3,4 други. Всички настройки на телефона са направени, но когато трябва да разреша свързването на телефона съобщението изскача за 1 секунда и изчезва. След това колата пише неуспешно свързване и съобщение да си проверя настройките. Връщах фабрични настройки на медията на колата, но е същото. Свързвам се само с Bluetooth но само за разговори и музика. Някой да е имал проблем с този телефон?
възможно е да е от телефона, по памет. бях чел някъде за проблем с с24, но не помня точно къде. вариантът ти е https://www.aawireless.io/en недостатъкът е, че черпи батерията сериозно, но пък забравяш за кабели и уейз тръгва веднага.
Аз имах подобен проблем с Октавия 4. Смених телефона и греда, не се връзва. Пробвах с друг кабел, пак не. Пробвах телефона на друга Октавия, връзва се. Следователно нещо не беше наред с мултимедията. Отидох в ЕТ, направиха ъпдейт и проработи.
Да, за S24 трябва да се направи ъпдейт на медията, за да тръгне.
Но, има и вероятност ако ти се е паднала, някоя с номер:
654035869J, 654035869K, 654035871K, 5E3035869D или 5E3035871D да нямаш физически WIFI модул и да не може да се вържеш безжично за пълната функционалност на Android Auto, а само BT за разговори и музика. Източник.
Да не прозвуча сектантски, но с Apple не съм чувал подобен проблем. И с разни китайци също. Странна работа.
Пробвай да махнеш AA, чисти кеш и каквото може да де изчисти. И пробвай пак.
Аз съм с S25 и Android auto си ми работи перфектно с AAWireless. А в статията пишат откровени глупости. Потребител се бил похвалил как от google play деинсталирал и инсталирал отново Android auto. Пълни глупости, това от известно време е вградено приложение и нито може да се деинсталира нито го има в google play.
nmnikolov написа: 14.02.2025, 23:42:59
нито го има в google play
Не съм чел статията, ама не си съвсем прав.
Айде сега кажи на какъв телефон го виждаш и коя версия на Android имаш... Приложението при search в google play не се вижда. Не може да се деинсталира, а само да му се махнат актуализациите или да се деактивира.
Android Auto е системно приложение и не се вижда при търсене в Google Play Store.
Ако го потърсиш през търсачка и вземеш директния линк към самия апп ти излиза И в store-a.