Мнение за Skoda Rapid 1.6 TDI 90PS 2015

Модел Rapid от 2012 - до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Yordan_Stefanov

Мнение за Skoda Rapid 1.6 TDI 90PS 2015

Мнение от Yordan_Stefanov »

Здравейте,
Предстои ми оглед и потенциална покупка на Рапид с мотор 1.6 TDI, 90кс и ръчна скоростна кутия.
Автомобилът е на близо 270 000 км Изображение2015г, колата се намира във Германия ,аз също се намирам в Германия и колата предимно ще се кара на кратки разстояния и веднъж да си ходим до България с нея. Интересувам се да споделите мнения относно:
- какви са потенциалните болежки на този мотор,
- какво да очаквам като текущо обслужване на този пробег - ангр ремък, помпа, съединител, ходова част;
- как се държи този мотор в това купе - не съм състезател, карам спокойно, но искам да имам ресурс при изпреварване с цел сигурност и спокойствие;
- проблемни ли са рапидите с оглед на това, че е бюджетен автомобил - поражда ли множество проблеми електрониката, основните възли;
- общи впечатления за автомобила 0 комфорт, фарове, ламарини и т.н.

Ще съм благодарен на отзивите ви!
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Rapid”