Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Колега от форума. Вчера (26-ти) около 13ч се засякохме малко след Варвара и още няколко пъти до София.
Ще взема и аз да си сложа табелки, най-накрая, че да съм "разпознаваем".
Днес около 17,30 във Варна, червен светофар на ляв завой, ул. Дрин към бул. Сливница
После на червено на пешеходния светофар на Сливница (до Ардес) се изравних с колата на lanshot, с идеята да го поздравя и видях , че шофьора е дама и реших да не се закачам
градско чедо написа: 27.01.2025, 14:22:22
Колега от форума. Вчера (26-ти) около 13ч се засякохме малко след Варвара и още няколко пъти до София.
Ще взема и аз да си сложа табелки, най-накрая, че да съм "разпознаваем".
Ей ме на, вече съм във форума!
Ходихме малко на спа с жената и се връщахме от Велинград.
По-спомен тогава много бързо минах магистралата до София, сигурен ли си, че след това съм бил аз.
Здравей, @Peponeto и добре дошъл. На междуградския джигитската изпреварваше де що видиш кола пред теб Бързото минаване на магистралата обаче е относително понятие. Да, сигурен съм, че беше ти. Малко след стъпването на магистралата те изпреварих, а на последните километри (дългата права на влизане в София) ти мина пред мен.