Проблем с оборотите на Празен Ход Шкода Фабия 6Y3 1.4 100 коня бензин.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-

-
С Един познат коментирахме случая най вероятно има връзка с Сензор гориво въздушен поток или позицията на дросела .Лошото е че не попадам на Човек който си разбира от работата.Аз се занимавам с Ресторанти 30 Години и няма тема която да не съм в час в моя Бранш.А тези 95% от Пишман Монтьорите ако поне бяха завършили ДВГ малко повече щяха да бъдат в час с Колите.Сложили в някъв Гараж Незаконен на някоя Къща един Варел с Изгоряло Масло отпред облякъл някъв Мръсен Гащеризон и Майстор се писал.До преди 2 Години си имах Майстор който беше Грамотен но Почина и от там нататък съм в някъв Кошмар.Не знам но според мен Човек трябва да избере едно място и само там да се прави Колата и да се подържа.А не да скача напред назад при всякви Олигофрени.
-
Скоро правих Диагностика и отговорът беше че има леки отклонения от Картерната вентилация и ако не миришело в купето на бензин така да я карам.И сензор за въздушен поток ,и някакви други два който били взаймно свързани.Всичко се случи толкова бързо че не запомних.Дойде за 5 минути взв ми парите този с Диягностиката и си тръгна.Може ли някой Колега да препоръча някой Майстор който разбира от тези неща да видим ако някой Датчик е заминал да се смени благодаря. 

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Трудно ще си намериш майстор.
GUNTER SERVICE

450дизел bega4ka няма

450дизел bega4ka няма
-
Защо трудно ще намеря Майстор.който е в час веднага ще разбере какъв е проблема.На мой познат му гаснеше в движение отделно играене на обороти от Маркуча към въздушният филтър.Омота го с Скоч и си реши проблема.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Пиши откъде си, може да те насочи някой. Провери си всички вакуум маркучета. Имах подобен проблем с бензинов двигател на киа (форсираше се сам), смених последователно бобина-комутатор, кабели, свещи, стъпков мотор, дебитомер, температурни датици, сензор положение дроселова клапа и след смяна на ламбда сонда, засега се държи адекватно.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тази кола има особен колектор от доста части,нарушава му се с времето херметичноста.
Тази кола няма много маркучи.

А трудно ще си намериш майстор по друга причина
Не си ме разбрал точно,но н.з.
Тази кола няма много маркучи.

А трудно ще си намериш майстор по друга причина
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

450дизел bega4ka няма

450дизел bega4ka няма