Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Пичове,днес 21:00 жълт сектор. Който може разбира се.
Няма да правя резервация за Викторията,тъй като нямам идея колко човека ще се съберем.
За това направо среща на жълтия сектор и после дружно ще се качим нагоре. (Ако има желаещи разбира се)
Няма да правя резервация за Викторията,тъй като нямам идея колко човека ще се съберем.
За това направо среща на жълтия сектор и после дружно ще се качим нагоре. (Ако има желаещи разбира се)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
и аз ще се опитам да ви видя за час, без Шкода - ще спра далеч 
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Ако изобщо има среща, най-вероятно никой няма да бъде със ШкодаГестапото написа:и аз ще се опитам да ви видя за час, без Шкода - ще спра далеч
goAPR
-
Sec8200
Срещи в София
Bondo да дойде да видим неговата, другите можем с алтернативни марки.
Вали дъжд, Шкодите навън не излизат - разбираемо е!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Вали дъжд, Шкодите навън не излизат - разбираемо е!
- bondo
Срещи в София
Oт Понеделник не съм карал шкодилака.
Днес се опитах да го припаля и дори не ми даде да завъртя ключа.
Изписа,че няма достатъчно ток или нещо такова,![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Днес се опитах да го припаля и дори не ми даде да завъртя ключа.
Изписа,че няма достатъчно ток или нещо такова,
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
Тоше, ела да видиш моята - всеки ден е в калта и е мръсна колкото си искаГестапото написа:Вали дъжд, Шкодите навън не излизат - разбираемо е!
- The Hooligan
Срещи в София
Ах ти потребител такъв!Sawyer написа: Тоше, ела да видиш моята - всеки ден е в калта и е мръсна колкото си иска
Ford Focus 2025 - НЕ ГОРИ МАСЛО
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
А на моята ж'антите светнаха, след тия снегове и дъждове 
- bondo
Срещи в София
odo, Не се скатавай, чакаме те довечера!
- Sawyer
Срещи в София
Ти го каза. Да се отбележи, че аз тая дума не съм я споменавалThe Hooligan написа:Ах ти потребител такъв!Sawyer написа: Тоше, ела да видиш моята - всеки ден е в калта и е мръсна колкото си иска
- The Hooligan
-
Sec8200
Срещи в София
<думата, за която не говорим>, Ванка - откакто реши да караш Ауди вече не пазиш vRS-ката
Ама еваларка - така се прави, карат се тея щайги! ... ама пусто сърце не дава всеки път
Може би като забогатея като теб ще се оттърва от тея притеснения за Шкодата, като знам че ще карам Ауди RS3 след нея.
п.п. радвай се, поне не са ти сменили ник-а като на НЯКОИ ДРУГИ, ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА
Ама еваларка - така се прави, карат се тея щайги! ... ама пусто сърце не дава всеки път
Може би като забогатея като теб ще се оттърва от тея притеснения за Шкодата, като знам че ще карам Ауди RS3 след нея.
п.п. радвай се, поне не са ти сменили ник-а като на НЯКОИ ДРУГИ, ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА
- Sawyer
Срещи в София
Да, чудя се какво да ги правя тия пари вече. Поне да пушех, че да си паля пурите за по $1000 парчето с банкноти от по $100Гестапото написа:Може би като забогатея като теб ще се оттърва от тея притеснения за Шкодата, като знам че ще карам Ауди RS3 след нея.
Иначе, колата си я пазя като очите, но без излишни скрупули. Ако вали, кално е и е студено, винаги ще я изкарам, вместо да мръзна докато тя стои в гаража, “на топло и сигурно”.
Ако успея да дойда довечера, аз ще си бъда с Шкода. Нямам друга кола
- The Hooligan