JORDITO написа:Чичо Стуц, ти възкръсна с нов ник ли ? Или откакто те резна S8-цата и стана чичи
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Още не мога да го понеса! Търся собственика на S8-ка да го помоля да се направи на приятно разсеян, че не ме вижда, през което време аз да съм имал 2-3 километра права отсечка (Околовръстното), за да стигна забранените за там 120км.ч. и аха-аха да се усети, че го застигам и да даде газ, ама аз да го препарирам. Преди това само ще трябва да извадя резервната гума, детското столче, кутията за инструментите (мамка й мръсна, поне 1кг е!), стелките, подглавниците, кората на капака на двигателя (нямам такава, но все пак ще я сваля!), кората на багажника, ще купя най-леките 16ки (вече трябва кредит, че не остана пара), щом ще с тегли кредит ще сложа и карбонче тук-там...а, да, ще напомпя гумите с азот на колкото там ги помпят боговете на силовия тунинг, ще кажа на тоя с S 8ка и той на толкова да си ги напомпи, да натовари моята резервна, столчето и кутията с инструменти в неговата кола, за да изравня малко условията....ох, изморих се ДА ПИША ГЛУПОСТИ.... и тогава ще взема реванш. Уча се от най-добрите, искам да допълня. На тез пинизи са ме научили НАЙ-ГОТОВИТЕ в бранша
П.с. най-важното - ще му източа бензина, за да му присецва тъпата S8ца
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)