Ако беше дошъл нямаше да те дернатdigitalundgrd написа: 06.11.2024, 14:57:52 Е някой беше успял да ми направи вертикална черна резка около 7-8 см (от врата).
Иначе керамиката в тази, която ти си нанасяш за медитация ?
@Rangel, ето за това мрънкам

Ако беше дошъл нямаше да те дернатdigitalundgrd написа: 06.11.2024, 14:57:52 Е някой беше успял да ми направи вертикална черна резка около 7-8 см (от врата).

Освен споменатото от @marcas, @pepi и @Stoyanov, за мен изгубеното време и нервите /по завяване на претенция, оглед, приемане на автомобила, боядисване, издаване на автомобила, контакти със застрахователя и др./, са много по-ценни и се стремя винаги да ги минимизирам. От друга страна, не всички имат лесен достъп до качествени бояджийски услуги в или в близост до населените си места.градско чедо написа: 06.11.2024, 13:55:33 какъв е смисълът от частично фолио за 1400 лв, от керамика (май пак подобна сума) като пребоядисване на същите детайли излиза по-малко пари?!?
градско чедо написа: 06.11.2024, 13:55:33 Привет. С риск да се изложа - какъв е смисълът от частично фолио за 1400 лв, от керамика (май пак подобна сума) като пребоядисване на същите детайли излиза по-малко пари?!? И то ако го плащаш. Защото все пак има каско. Не я хващам тази логика![]()
Е не тъй, всеки си цени неговото. Никой не би върнал нещо премиум, ама това че сегашното не е такова, не значи че не може да положиш грижа - а пък и хоби. Някой за риба трошат повече пари. Вместо да клеча до гьол - клеча до колатаStoyanov написа: 06.11.2024, 14:41:35 Айде ако имаш някаква по спортна кола или по рядко изпълнение премиум с тези специалните и доста скъпи бои, там има какво да пазиш и ми се вижда ок.
Керамиката ми я нанесоха на 2 слоя още като взех колата март 2023г. Nanolex SI3D BC + Nanolex SI3D HD.

Чуе-е-е-е-е-е к...

Остава да са само в Бг...?

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Абсолютно вярно е това, което казвате. По-нататък ще пробвам с нещо различно. Сега това имамdigitalundgrd написа: 09.11.2024, 19:20:28 Моите наблюдения са, че с него колата по-лесно прашлясва. Също така като вали водата седи на капки, особено лятото като изсъхне така на слънцето не е от най-добрите гледки...

Може ли примери за подобни препарати. Бавно навлизам в тематиката за добра подръжка на автомобила и събирам мнения. Наскоро си направих поръчка с базови пепарати, но ми се иска да имам и подобен продукт.digitalundgrd написа: 09.11.2024, 19:20:28 Заради това минах на препарати, които карат водата да не се заседява на панела, а да се стича като Fuso Coat (sheeter). Вече избягвам такива, които я държат на капки като Сонакс BSD (beader).