Става и така, но става скъпо. Истината е да зареждаш у вас. Който има място за станция в гаража е най добрия вариант.
Kodiaq 2 - Обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vfurlanski20
- Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Знаеш ли на немското автомобилостроене, колко му дреме за "тези хора по кварталите" у нас? Що си мислиш, че нашенските битовизми имат значение за процесите в световната икономика. Даже и в Чехия няма такива жилищни коптори като при нас, та едва ли това им е влязло като условие във бизнес плана.
Освен това, аз не съм казал, че ДВГ на Шкода ще изчезнат, а че няма да ги развиват сериозно, защото няма икономически смисъл за концерна да го прави. Заради екологията ДВГ става скъп и сложен за производство и при пазарния сегмент на Шкода, не се връзва сметката да инвестираш в нови инженерни решения. Ще си ги кърпят с по някой нов филтър и сонда, докат могат да покрият еконормите и да изкарват пари от тях. Но нищо радикално ново не очаквам ни от Шкода, ни от VW да се появи като ДВГ повече.
Като цяло за 20 години напред, българина в кварталите е подсигурен, споко. И "нови" ДВГ ще има поне още 5-10 години, а после що таралясник ще се изсипе от Европа към нас...
Бееееее.....
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
вече има варианти за кварталите, фирма идва и закача станция пред блока ти на твоя електромер, ти зареждаш безплатно, а от останалите зареждащи печелиш малък процент. В моя квартал вече има две такива станции пред входовете. Разбира се станцията не ти гарантира паркомясто, като се зареди трябва да премахнеш автомобила
-
shalata
Здравейте!
Като излизате от колата и се чува напомняне за забравено usb-устройство. Може ли да се увеличи звука, защото при мен от както съм взел колата е много тихо и почти не се чува.
Като излизате от колата и се чува напомняне за забравено usb-устройство. Може ли да се увеличи звука, защото при мен от както съм взел колата е много тихо и почти не се чува.
-
PPG
- Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.
Мисля, че може, виж в настройките на звука.shalata написа: 28.03.2026, 18:18:58 Като излизате от колата и се чува напомняне за забравено usb-устройство
-
shalata
-
PPG
Не намирам, затова питам
, ако знаете как.
Утре ще поровя и ще пиша.
Утре ще поровя и ще пиша.
-
PPG
-
PPG
-
shalata
Търсих там и не успях да намеря. Ако някой знае дали има опция за увеличаване, ще съм благодаренPPG написа: 05.04.2026, 11:55:04 Като си пуснеш музика, долу в ляво настройки, влизаш там и ровичкаш.
![]()
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Parking Sensors/Assistance: Go to the infotainment screen, select Settings > Vehicle > Driver assistance > Warning volume to select Low, Medium, or High.
Navigation Volume: Adjust the volume using the steering wheel knob while the voice prompt is active, or via Settings > Sound > Volume.
Speed Warning/System Alerts: Access the "Car" icon, then settings to choose "Display & Sound" or "Display Only" for alerts.
Phone/Message Alert Volume: These can often be adjusted independently in the Bluetooth settings submenu for the connected device.
П. П
Някакви отзиви относно хаптичното предупреждение чрез волана?
Navigation Volume: Adjust the volume using the steering wheel knob while the voice prompt is active, or via Settings > Sound > Volume.
Speed Warning/System Alerts: Access the "Car" icon, then settings to choose "Display & Sound" or "Display Only" for alerts.
Phone/Message Alert Volume: These can often be adjusted independently in the Bluetooth settings submenu for the connected device.
П. П
Някакви отзиви относно хаптичното предупреждение чрез волана?
I ask you to judge me by the enemies I have made
- lyubohar
- Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV
Какви отзиви? Работи си
-
PPG
-
Kodianik
Здравейте,
Преди няколко дни, докато си карам, забелязах на инфотейнмента, че червена линия се появява от долен десен ъгъл, отива към средата и изчезва. Досега 4 пъти направи така, което ме навежда на мисълта, че можеби има някакъв проблем. При някой друг случвало ли се е?
Преди няколко дни, докато си карам, забелязах на инфотейнмента, че червена линия се появява от долен десен ъгъл, отива към средата и изчезва. Досега 4 пъти направи така, което ме навежда на мисълта, че можеби има някакъв проблем. При някой друг случвало ли се е?
-
shalata
Случва ми се и на мен отвреме навреме и все едно примигва и преминава през целия екран, но не нарушава работата му