Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Tuscany

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI, 280hp

Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Мнение от Tuscany »

Да не звуча зле, ама каквото съм чел, май там беля става за секунди. Някаква пластмаса и мой и се скапва. От друга страна, неизпран парцал? Само с кърпа, тип да го полираш/изтъркаш?
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 155hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка

Мнение от Karykoff »

Имам един стар микрофибър (колко е такъв наистина е друг въпрос), с който си бърша табло и пластмаси. Дисплеят обикновено не го пипам точно заради това, че изглежда много особено положението с почистване при него. Та, обирайки прах без да слагам препарат, а само вода, леко закачих долната част и видях, че остана омазано. След това взех салфетка/хартиена носна кърпа напоена с вода малко и разбира се не стана. Опитах с изпрана памучна тениска, вода и спирт и стана още по-зле. И спрях преди да съм го направил още по-зле.
Ще пробвам с някое от нещата, които Хектор предложи пък да видим.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Миналата седмица ми изскочи на някаква прИмоция тоз Керхер и го взех :

Изображение

Пробвах да изпера в нас един килим 230х160см,както и 4 кухненски стола - добре се справи и стана бръЖе [smilie=sarcastic.gif]

Има широка (за килими) и тясна приставка (за мека мебел и автомобилни седалки).

Мисля да тествам да изпера мокета в Купрата ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”