Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
knave88, колега помисли - аз съм гледал руски такива и нещо не ми харесва на сивото как става. Чакай сега ще потърся в drive2.ru и ще ти пратя. Ще редактирам мнението след 10 минс...
knave88 написа: 17.04.2020, 13:51:30
Колеги, я препоръчайте за София някъде, където да ми облепят с фолио лайсна на решетката. Че от много четене на форума, взе да ми боде очите.
knave88, на бяло върви добре. JORDITO, извинявай - бях забравил. Скоро се чудех за моята и не се нагласих нещо.
Като се видим на живо ще огледам твоята и пак ще мисля. Мислих и за хрома да сложа отдолу, че ми зее като паст на риба Но с черни долни нещо пак не ми се върза и отебах