Относно мултимедията на Супърб 3 2018
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Joe
Относно мултимедиятя,
Аз от София и съм със Samsung S23, какво приложение трябва да сваля, имали някой който може да го направи, да дойда, да се видим и да се приключи тази драма.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Относно мултимедиятя,
Незнам какви драми имате. Ела да видя какво те толкова затруднява.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Joe
Относно мултимедиятя,
Кажи къде да дойда че, 5г. не мога да се оправя с тази медия, освен с блуутут или usb кабелче друго незнам.
-
balki
- Гараж: Skoda Scala 1.0 TSI 80kW
Относно мултимедиятя,
Колеги, Apple carplay, waze/apple maps работят. Обаче google maps ми изписва - can not find locations< изобщо не се вижда карта. Някой да е имал подобен проблем и съвет как да се оправи. Телефона е вързан с USB< всичко друго функционира без грешка 
-
balki
Относно мултимедиятя,
Разрових се и намерих решението. Апликацията се отваря на телефона и се оставя така,в момента в който я отвориш и всичко се визуализира върху мултимедията. А апп-а си работи в background на телефона 
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Относно мултимедиятя,
Така съм аз с моя Oneplus. За да ми работи уейз, трябва да отворя апликацията и да отворя телефона отключен, а това яде от батерията. Ако заключа телефона, връзката с GPS се губи веднага. Преровил съм всички настройки на телефона, за да изключа всички оптимизации на батерията и на апликациите, но така и не проработва. Знам, че Oneplus имат такива репортнати проблеми. @balki с какъв телефон си?
-
balki
Относно мултимедиятя,
iPhone. При мен няма прекъсване,когато заключа телефона. Това,което прочетох е- трябва location services - always on,при айфон и сири трябва да е активиран. Затворя ли апликацията на телефона и изчезва. Иначе с waze & Apple Maps,тръгват от раз,без да ръчкам телефона. Но като си свикнал на Google maps…
-
Inspired1
Относно мултимедиятя,
Здравейте, използвам темата, понеже имам следния проблем с android auto на 2015 супърб. Когато закача телефона си с кабела зарежда AA, но ппради някаква причина след 5 или 10 мин. се изключва. Опитах с ъпдейт на телефона, на приложението, но досега само 2, 3 пъти е работило както трябва. Телефонът ми е Галакси С22 ултра, ако има значение.
Въпросът ми е дали е възможно usb порта да има нужда от смяна, ако не прави хубав контакт или просто това ми е съдбата? П.с. с блутуут нямам проблеми относно разговори и музика. Там не се изключва докато не извадя телефона от колата.
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Въпросът ми е дали е възможно usb порта да има нужда от смяна, ако не прави хубав контакт или просто това ми е съдбата? П.с. с блутуут нямам проблеми относно разговори и музика. Там не се изключва докато не извадя телефона от колата.
-
Ради
- Гараж: В очакване
Относно мултимедиятя,
Здравей,
пробвай с нов кабел. Преди време имах подобен проблем. Прекъсваше когато искаше... понякога мислих, че е заради минаване през неравност... друг път когато телефона се премести....смених кабела и вече нямам проблеми.
пробвай с нов кабел. Преди време имах подобен проблем. Прекъсваше когато искаше... понякога мислих, че е заради минаване през неравност... друг път когато телефона се премести....смених кабела и вече нямам проблеми.
-
Inspired1
Относно мултимедиятя,
Оригинален ли ползваш сега? Аз смених оригиналния с един, приличащ на телефонен кабел (навит) ноо не усещам особена разлика. Все пак ще купя един нов да видим какво ще стане.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Относно мултимедиятя,
Inspired1, USB-A портовете (каквито са при теб) с времето се разхлабват от многократно закачане/разкачане на кабели и флашки. Виж дали при теб не е такъв проблема. USB-A портовете имат в долната си част две пружиниращи пластинки, които трябва да се понадигнат (с ножче или нещо друго тънко), за да се притиска по-добре в порта вкараният в него куплунг, така че да контактува добре с pin-овете на порта. Ето инструкция с картинки тук, съвсем проста манипулация е:
https://www.windowsdigitals.com/how-to- ... -usb-port/
https://www.windowsdigitals.com/how-to- ... -usb-port/
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Относно мултимедиятя,
Виж в настройките на телефона в location service, как му е разрешено да работи.
На моите навигиции съм разрешил да ми следят локацията, само кога работят, но когато ги включех от кар плей я си работеха без да стартирани на телефона.
-
Inspired1
Относно мултимедиятя,
Всичко е разрешено, ъпдейтнато, телефонът не е на икономичен режим. Ще пробвам с клечка да разшлякам порта...дано не го счупя 
-
topcho72
Относно мултимедиятя,
Колеги при мен до андроид 13 работеше.Сега с андроид 14 на Google Pixel 7 pro не ми се показва нито carstream нито fermata.pdimanov написа: 01.08.2023, 15:24:18 При мен с Oneplus 6T не ми се получи инсталацията на CarStream през гореспоменатия туториал, но с този ми се получи. Споделям го, за да има 2 различни варианта.
Има и друга апликация, която съм виждал някои таксиджии да ползват - Fermata Auto. Не съм я тествал, но я оставам като вариант, ако някой иска да си тества с кое му е по-удобно.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Относно мултимедиятя,
topcho72, така е. С Андроид 14 не работи.
https://github.com/shmykelsa/AAAD
"KNOWN ISSUES ‼‼

Oppo/Realme/OnePlus devices won't show apps or "No messages during drive" - Please apply this fix
Google Pixel: "No new messages during drive" - Android 13 - Please apply this fix before installing
Android 14: Not compatible as of now"
https://github.com/shmykelsa/AAAD
"KNOWN ISSUES ‼‼
Oppo/Realme/OnePlus devices won't show apps or "No messages during drive" - Please apply this fix
Google Pixel: "No new messages during drive" - Android 13 - Please apply this fix before installing
Android 14: Not compatible as of now"
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS