Аз пък съм много доволен от хибрида (вече близо 30-40хил км) и още може би още 100хил при предният собственик - никакви драми - много добре си върви, но пък нямам база за сравнение.hvp800 написа:Истинска турбина - имам предвид оригинална, измислена от Гарет, а не разни самоделки. ГТБ серията е много подходяща и дори това гтб 1749 ще върши много по-добра работа от хибрида на вб. След изминати няколко хиляди км с хибридни турбини ( две дизелови и една бензинова ) никога повече няма да сложа такова нещо в моя кола.
ПП- мой познат сложи гтб1749вк на голфа си ( 2,0 тди ) и му се получиха доста добре нещата. Турбото беше от V8 битурбо на ВАГ групата и монтажа беше голям филм, ама финала е добър.
ПП2- за изхабените нерви и средства може да се качи и много по-добра турбина
По принцип гледах, че по-големите ГТБта тръгват по-късно от хибрида 1752. Какво като правят повече коне - аз повече коне не искам?
Интересно ми е ГТБ1749 - изглежда голяма, но филм е да се направи на вакуум, а трябва и колектор. Ако знам, че ще тръгва по-рано бих сериозно се замислил за смяна на хибрида. Кой е преправял Голфа на твоят познат и какви коне е извадил?
Супер е, че сте я настоили! Има ли разлика в ниските спрямо преди? На колко оборота имаш пълно налягане?