При фейслифта на Ок3,разшириха стъпката на задния мост само с 15мм. на страна.Имаше нужда,може би не чак с толкова,но с по 10мм. на страна щеше да е перфектно според мен. На пре-фейса задните гуми са баяджа на вътре в калника.
Пробвах с няколко вида фланци,но все усещах много леки вибрации в цялото купе след 140,до към 190.Много леки,може би повечето шофьори няма да ги усетят,но аз ги и не ги издържам.Всички фланци които поръчвах,колкото и маркови и прехвалени да бяха, имаха луфт(лека хлабина) и към главината на колата и към джантата леко.И като го установя това, психологически още преди да съм подкарал автомобила с тях,усещам вибрациите
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И фланец еднокомонентен с подвеждаща главина под 13мм.няма начин да се сложи.Защото задната главина надстъча 12мм.Обикновенно са 15мм.,но е много за моите джанти предвид широчина и ЕТ.
Нооо,намерих най-накрая това което ми трябва.Спейсъри с отделни главини,които се набиват с гумен чук или дървено буково трупче на оригиналните главини.Като предварително се отстраняват влаго и прахо-защитните капачки и същите се набиват на новите главини.
Супер измислено.
Това са главинките които се набиват плътно и подвеждат джантата ТОЧНО.

Свалям защитната капачка на лагера на главината.
Набиваме новата подвеждаща главинка.
На новата подвеждаща главинка се набива капачката. Слага се и спейсъра и работата заспива.
Крайния резултат е перфектно позициониране на задните колела с 10мм. изнасяне на всяко,само на задния мост.(15мм. е много)
Няма тресене,няма трептене,всичко е точно