Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ТТодоров написа:Ако някой,който идва, има OBD адаптерче моля да го вземе.
Аз за рейсването отпадам - зимните ми гуми са с 0.2кг по-тежки от летните и не съм с рейсърска нафта
Мойте зимни са 13 кила джантата,тежки гуми и т.н ма няма да се откажа.
Аре бе,дай да ги замерим,ще намажеш филиите на фабията,кво толкова
ТТодоров написа:Ако някой,който идва, има OBD адаптерче моля да го вземе.
Аз за рейсването отпадам - зимните ми гуми са с 0.2кг по-тежки от летните и не съм с рейсърска нафта
Мойте зимни са 13 кила джантата,тежки гуми и т.н ма няма да се откажа.
Аре бе,дай да ги замерим,ще намажеш филиите на фабията,кво толкова
Дай ще спретнем една тройна гонка, така ще има сигурен загубил в мое лице. Аз ще се оправдая че детското столче тежи много и всичко ще е наред, жена ми е набутала сумати неща в джобовете на вратите и ще си стиснем ръцете, че колите са равни
Както каза Емо интересно ще е, ако се натоварим в двете октавии - дизела и бензина, за да видим дали големия въртящ ще компенсира. Тоше, дай от 60 до 70 поне де
Бе аз не съм много "ЗА" да товаря 5 човека в прясно митата ми кола,ама карай/.
Стуци идва при мен,Емо при Тошето щото е по-лек и готово,теглото ще е в тяхно предимство ..
е не фън да става, няма да катерим по 5 човека. Каквото на място се уточним толкова.
Айде няма да зареждам рейсърска нафта - както си е ежедневно правим.
Барем миряса твоят PR агент накрая ...
И аз ще съм с обикновен бензинец, даже и фактура ще ти покажа за доказателство с днешна дата и няма да махам резервната гума.
Правим си една сейвти гонка за да сравним динамиката на двата автомобила, без значение кой печели, кой губи.
Да, без маханици - както си ги караме ежедневно.
Аз претенции нямам никакви, всичко което казвам е в кръга да става лафче.
То е ясно, че Стуци после ще почне за друго да рови