Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
Първато снимка, където са само двамата е най добра 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Изтребителят няма нищо общо с кола ежедневка напомпана със стероиди. За мен си е расов спортист Хулигана - баланс на шаси, ряз, спирачки, звук, шофьор. Преди година не ми късаше така врата на ускоренията. А как е залепен за асфалта това ме потресе - няма грам нервност при пренасяне на тежест при промяна на посока или спиране..hvp800 написа:Относно Маджо .....ами ето една кола , подобна на неговата![]()
20 минс преди да ме повози слязох от Мерц 400кс, разликата като спортен автомобил ми се стори огромна в полза на Хулигана. И тоя тътен и гърмеж ... Пълна лудница!!!
Радвам се, че се класирах да я видя "у Гернан" преди зимата.
Мерси Мадже още веднъж
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Здравейте, драги приятели на софийския рейсинг.
Набираме все по-голяма популярност в illegal race обществото и днес с моя бавен авер Stuci-pruci, организираме скромна забава за фенове и членове на рейс клуба , която ще се състои на познатия ни шел на околомръсното шосе.
Идеята e да съберем легендарни имена ,като: Sawyer,Гестапото,Svetlio,Оdo,Masterone.Аdmin,JORDITO и много други състезатели и ентусиасти.
Часът е 21:00, а празните резервоари и олекотените багажници са задължителни !!!!!!!!!!!!!
Отказ е равен на предателство..
Цел на срещата: ще филираме косата на Stuci.
Набираме все по-голяма популярност в illegal race обществото и днес с моя бавен авер Stuci-pruci, организираме скромна забава за фенове и членове на рейс клуба , която ще се състои на познатия ни шел на околомръсното шосе.
Идеята e да съберем легендарни имена ,като: Sawyer,Гестапото,Svetlio,Оdo,Masterone.Аdmin,JORDITO и много други състезатели и ентусиасти.
Часът е 21:00, а празните резервоари и олекотените багажници са задължителни !!!!!!!!!!!!!
Цел на срещата: ще филираме косата на Stuci.
Последно промяна от bondo на 14.11.2017, 13:18:14, променено общо 2 пъти.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Срещи в София
Аз днес не мога + това съм с 70% пълен резервоар.
Темата е обществена, добре е да се смени целта на срещата. Примерно да пиеме кафе, чай и т.н.
Темата е обществена, добре е да се смени целта на срещата. Примерно да пиеме кафе, чай и т.н.
TSI Team
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Ееее в 21 или редя лего или се състезаваме с BMW-таbondo написа:Здравейте, драги приятели на софийския рейсинг.
Идеята e да съберем легендарни имена ,като: Sawyer,Гестапото,Svetlio,Оdo,Masterone.Аdmin и много други състезатели и ентусиасти.
За 22 по мога да се измъкна.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
Появиха се и първите пледатели.
GUNTER SERVICE

- bondo
Срещи в София
Ееее в 21 или редя лего или се състезаваме с BMW-та 
За 22 по мога да се измъкна.[/quote]
Специално за теб ще променим часа на 21;30-22
За 22 по мога да се измъкна.[/quote]
Специално за теб ще променим часа на 21;30-22
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Специално за теб ще променим часа на 21;30-22[/quote]bondo написа:Ееее в 21 или редя лего или се състезаваме с BMW-та
За 22 по мога да се измъкна.
Супер!
Слагам го малкият да спи и идвам
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Срещи в София
Искам да попитам: на кой Шел на Околовръстното ще е сбирката - Шела след детелината на Бояна в посока Младост? И последно колко часа?
Малко под въпрос съм: чакам доставка на пералня от куриерска фирма, че старата се гътна. Но в случай че успея да дойда ми трябва точен час и място?
Малко под въпрос съм: чакам доставка на пералня от куриерска фирма, че старата се гътна. Но в случай че успея да дойда ми трябва точен час и място?
- bondo
Срещи в София
21.30 шела след омв ,посока Пловдив.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
bondьо го е ударил малко хормона
Моето предложение е следното. Нека направим среща, ако успеем да се организираме малко по класове. От моята гл.т. е безпредметно да идвам, ако ще се дърпам с Милен. Все пак идеята ми е да видя как върви Супърба ми срещу стоков ВРС (било с Ванката, било със Светльо, но най-добре и с двамата, за да видим разликата от 10 коня в какъв вървеж се изразява). Отделно тяхното присъствие е желателно от гл.т. на тяхна среща с Милен (280к.с.). Vinci явно е наточил Карлото за двубой с Тошко/bondo, така че идвайте и вие
Не мисля, че има интрига да се пуска с мен, без да подценявам способностите на шофьора, но стартовете са летящи и дори да прави смяната на скоростите като bondьо (без съединител), трудно ще ме доближи, защото самия bondьо не може макар да сменя именно без съединител
Затова нека първо видим ще се съберем ли в такъв състав, а след това да насрочваме среща с място и час. Иначе, в 21.30ч на Лукойла на Гернан® направо.
Затова нека първо видим ще се съберем ли в такъв състав, а след това да насрочваме среща с място и час. Иначе, в 21.30ч на Лукойла на Гернан® направо.
goAPR
- bondo
Срещи в София
Уредил съм ти една 330i да шиеш , к'во пищиш пак
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
За тоя не ми дреме много-многоbondo написа:Уредил съм ти една 330i да шиеш , к'во пищиш пак
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
айдеееее Гернан Животни!!!!
Всеки който му се пие кафе да идва, днес ще е силно кафето ми се струва
Аз и моят конь ще сме на линия за кайве! Мое и да бягаме галоп, ако се възбудим от кайвето, моем и да не бягаме. Но сме на линия, че ми е едно пресъхнало. Дал съм си вноската на жената.
Дейба ще ме фалирате с тея срещи - аз за подкупи на жената давам повече пари вече от дизел!
Stuci - да ми върнеш парите!
330i ще те разтегли, ако си се притеснил от стокова vRS-ка. Аз мислех да идвам с една такава специално заради теб, че ми писна да ме обираш ..
чакай ти - няма ли да е на Гернан? На Шела на БондьоРинг да не ни ебат със скъпо кафе ...
Всеки който му се пие кафе да идва, днес ще е силно кафето ми се струва
Аз и моят конь ще сме на линия за кайве! Мое и да бягаме галоп, ако се възбудим от кайвето, моем и да не бягаме. Но сме на линия, че ми е едно пресъхнало. Дал съм си вноската на жената.
Дейба ще ме фалирате с тея срещи - аз за подкупи на жената давам повече пари вече от дизел!
Stuci - да ми върнеш парите!
330i ще те разтегли, ако си се притеснил от стокова vRS-ка. Аз мислех да идвам с една такава специално заради теб, че ми писна да ме обираш ..чакай ти - няма ли да е на Гернан? На Шела на БондьоРинг да не ни ебат със скъпо кафе ...