Сега, те ти пускат стоката БЕЗ ДДС, тя идва на митница:
- документи за покупка, плащане и описание на стоката.
На платената сума+ транспорт - 20% ддс и 3% мито + митническо посредничество и си готов.
НЯМА как да ти начислят 2 пъти ДДС.
Това преди и на Цецо го казах, като го бях питал по едно време за спирачки на РЕВО. Той ми сложи цена от Англия с ДДС и тук ...пак ми сложи 20% ДДС, което НЕ Е ТАКА! Нещо ги бърка там нещата.....
П.С: Преди 3 седмици някъде си поръчах от магазина на ПУУЛ - 8 неща.
Платих си ги по колкото им беше цената.
Интересното е, че като пристигнаха в БГ, митническата агенция ми прати следното :
2) Вариант 2 - DHL Express България да извърши освобождаването на стоките в София.
Митническото ни представителство е безплатно.
При изготвяне на митническа декларация с над 5 стоки, за всяка допълнителна ще дължите на DHL Express България допълнителна такса от 12.00 лева с включен ДДС.
В случай че ние извършим митническото освобождаване, всички разходи за митни сборове ще са за сметка на изпращача.

НЕ ПЛАТИХ нито една стотинка. Само пуснах мейл с ЕОРИ номер (мой), описание на стоките и документ за заплатената сума+ транспорта и си ги получих след 2 дни.
Но тук, може би Цецо е дал правилна цена, защото е смятал и софтове на кутия и мотор?
На твоите Total: €1901.00 - обаче това е само пакета с избран интейк и НЕ ВКЛЮЧВА СОФТУЕРА. Само интейл, кулер и тръби.vankissa написа: 03.12.2021, 11:23:12 За да не съм голословен, Performance Pack за мойта, при налични вече Revo Stage 1 ECU и TCU Updates, е 1901 евро в сайта на Revo.
Prices shown are excluding local taxes where applicable
= 3718.08лв + ДДС 743.55лв. + мито 101.25лв. + 80лв да сложим посредничество + 400 лв. транспорт даже= 5042.88лв. = 2579 евро закръглено!
Вече, като си ги набереш за ECU и TCU

- стават: 2849евро = 5572.16лв. + ДДС 1114,43 + мито 167.16лв + 80 за митническо посредничество + надуто 400лв. транспорт = 7333.75 = 3750 евракис.
Всеки сам си преценява.

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)